Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosanci su srbi!!!!!

pa dobro ja sam mlada generacija od tebe. od mojih iz razreda sam izgubio jedno troje kad su granatirali zenicu. momci imali 14 godina, ni krivi ni duzni. samo kad pomislim koliko je roditelja dozivilo to najgore, to jest da sahrane svoju djecu, onda mi se smuci.
u zenici je ostalo kod mog inace dosta slicno. jebi ga, otislo ih je naravno dosta, ali moj srbin komsija i dan danas kaze "e kako je nama bilo fino svi zajedno a sad se sjebali", stari mi je otisao sa zivcima od rata jer je bio u ratu. ma ovo je sve bilo sami da bi dokazali da smo najvece budale. i nije cudo sto nas svi ismujavaju jer smo boga mi i zasluzili kad nas pogledam.

BalkanSurfer schrieb:
pa dobro ja sam mlada generacija od tebe. od mojih iz razreda sam izgubio jedno troje kad su granatirali zenicu. momci imali 14 godina, ni krivi ni duzni. samo kad pomislim koliko je roditelja dozivilo to najgore, to jest da sahrane svoju djecu, onda mi se smuci.
u zenici je ostalo kod mog inace dosta slicno. jebi ga, otislo ih je naravno dosta, ali moj srbin komsija i dan danas kaze "e kako je nama bilo fino svi zajedno a sad se sjebali", stari mi je otisao sa zivcima od rata jer je bio u ratu. ma ovo je sve bilo sami da bi dokazali da smo najvece budale. i nije cudo sto nas svi ismujavaju jer smo boga mi i zasluzili kad nas pogledam.

Pa nisam ti ja nesta puno stariji od tebe!!! Mozda dvje tri godine...ali ja sam imo dosta srece...ja sam bijo samo dvije godine u bosni ( taman za vrjeme kad sam bijo "Jungpartisane" :mrgreen: ) Ali sta ces...to smo htjeli...i to smo dobili!!!

A bice valjda bolje kad prode jos par godina!!! Vidjeces...nasa djeca ce se opet zajedno grati i icice opet zajedno u skolu i nitko ce ih pitat odakle su!!!

ej care, nadam se, jer alternative ne vidim.
ja sam sa deset godina krenuo za njemacku. kad je rat vec bio u toku 1992.
ma da smo pametni bili, slobu, franju i aliju bi na zid stavili i rijesili se toga, al' ne mi smo uvijek dovoljno glupi da se damo vodit kao ovce.

BalkanSurfer schrieb:
ej care, nadam se, jer alternative ne vidim.
ja sam sa deset godina krenuo za njemacku. kad je rat vec bio u toku 1992.
ma da smo pametni bili, slobu, franju i aliju bi na zid stavili i rijesili se toga, al' ne mi smo uvijek dovoljno glupi da se damo vodit kao ovce.

Pa eto..onda si ti 82 godiste...ja sam ti 81 godiste...znaci godinu stariji od tebe!!!

E to si u pravu!!! Znas sta ja uvjek kazem...beim Hitler hätts die drei nicht gegeben!!!

ma slobo da je malo stariji bio on bi i slobu strpao kad tad na goli otok :mrgreen:
nama uvijek treba da se sjebemo totalno da vidimo sta smo izgubili. eto svi su pljuvali po jugi pa su na anketama poslije rata svi tita birali za licnost istorije. e boga mi onda ne mogu reci da su samo bosanci glupi :mrgreen:

BalkanSurfer schrieb:
ma slobo da je malo stariji bio on bi i slobu strpao kad tad na goli otok :mrgreen:
nama uvijek treba da se sjebemo totalno da vidimo sta smo izgubili. eto svi su pljuvali po jugi pa su na anketama poslije rata svi tita birali za licnost istorije. e boga mi onda ne mogu reci da su samo bosanci glupi :mrgreen:

Hvala bogu pa makar nasa generacija more rec da nije nista kriva za rat koji je bijo...samo je problem da ima puno naziste u nasoj generaciji!!! I ako nemaju poima koju glupost pricaju!!!

BalkanSurfer schrieb:

Hvala bogu pa makar nasa generacija more rec da nije nista kriva za rat koji je bijo...samo je problem da ima puno naziste u nasoj generaciji!!! I ako nemaju poima koju glupost pricaju!!!

Gugica schrieb:
BalkanSurfer schrieb:

ma klasika sa balkana "tata mi je pricao". to samo kad cujem odma bi ga palicom prepolovio. nije nikad izasao iz svog sela i sere kao da je vidio svijet. ali nek on prica "o onima tamo". pukne mi film svaki puta.

BalkanSurfer schrieb:
ma klasika sa balkana "tata mi je pricao". to samo kad cujem odma bi ga palicom prepolovio. nije nikad izasao iz svog sela i sere kao da je vidio svijet. ali nek on prica "o onima tamo". pukne mi film svaki puta.

Poznato mi je to!!!

Ali jos gore osobe su one koje su sad oko 35-40 godina stari i pravu se neke "velike generale i raticare" a pobjegli su kao prve!!!

Ima takav jedan u Karinu u Hrvatskoj...covjeku 38 godina...pravi se neki veliki hrvat a nije nikad cuo pusku...a po kamol da je vidio ikad jednu koja je pucala!!! Kriz na vratu od 10 cm duzine i napada mene samo zato sto sam reko "29. NOVEMBAR" a ne "29. Studenc"...zamal me nije zaklala budala!

joj poznati su mi takvi kreteni. jednom je mene nervirao tako kreten pa sam ga ja fino poslao u p..... materinu, ono bas elegantno na bosanski nacin. sa takvim uopste ne diskutujem vise, jer ko ce se mucit i govnetu pricat i objasnjavat. al' iskren da budem, najgori su diasporci.

Zurück
Oben