ich würd gern mit denen am Feld stehen![]()
wärst du stürmer wär ein sieg klar
ich würd gern mit denen am Feld stehen![]()
Ja war es.Bei Bosnien sind die Playoffs immer Endstation, hoffen wir dass es diesmal anders verläuft letztes mal wars doch auch gegen Portugal oder?
Sembe ist vor allem stark als Liberowärst du stürmer wär ein sieg klar
Sembe ist vor allem stark als Libero
Selektor naše reprezentacije Safet Sušić smatra da je žrijeb mogao biti povoljniji, ali dodaje kako nema predaje, te da će naši momci učiniti sve da se plasiraju na Evropsko prvenstvo naredne godine.
"Šta da kažem, moglo je i bolje da bude. Htjeli smo da izbjegnemo Portugal, ali kad se već desilo da igramo s njima ne treba se predavati. Trebamo pokušati napraviti ekipu i iznenaditi ih", rekao je selektor bh. reprezentacije Safet Sušić, dodavši:
"Ovo više nisu isti momci koji su igrali ranije protiv Portugala. Oni su sada napredovali, ima novih igrača i ovo je jedna sada sasvim nova ekipa. U svakom slučaju nisam pesimista, realan sam. U prvom susretu će nam biti teže igraćemo bez trojice igrača, ali bez obzira trebamo se potruditi da napravimo rezultat, a u revanšu će nam svakako biti lakše jer ćemo biti kompletni".
"U svakom slučaju protivnik kojeg smo najmanje željeli i mogu reći da nismo bili miljenici sreće. Međutim, prvi susret igramo kući i u organizacionom smislu sam optimista, pokazali smo da možemo igrati dobro, vjerujem u naše igrače i vjerujem da ćemo se plasirati na EP", smatra generalni sekretar NFSBiH Jasmin Baković.
jaaaa schatziiiii..ich konnte nicht schweigenis diese Information etwa schon nach Hamburg gekommen?![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen