Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosnien: Unabhängigkeit für Republika Srpska

Sto govore svi Srpski a ne svoj jezik hrvatski ili takozvani bosanski???
Nemate reci,jer nemate svoj jezik,dijalekt nije jezik,samo pod krovom jednog govora!!!
Srpski bre!!!Mozete da tupite vas kompleks,dozivotno,ali Srpsko ostaje uvek,jer Srbi su ovde najbrojni!!!

prvo ti priznaj sebi pa onda tek meni, da nemas nista sa tadasnjim bosancima zajednicko... i prestani da se vadis na slavnu istoriju hriscanske bosne s kojom nemas ni z od bilo cega zajednickog, osim iste teritorije na kojoj zivite...
jer je meni skroz smesno kao musliman slaviti kraljeve bosne koji su se upravo protiv islama borili...

e pa nemoze tako, nemas niti sa tadasnjim srbima nista, ko zna mozda si vlah ili nesto drugo, u glavnom smo mi bosanci, i prija turaka su te hrscani pokusavali da nas krste, i to je sve desavlo dok nisu osmalije dosli.

sigurno si cuo za bosansku crkvu ?

dokazi su i zapisi na stecima.

Allissa
mi smo svi indijanci.......:toothy2: :toothy2:

Munja
dzeku je i svaki homosapijens ili homoerektus ili cak australopitekus koji je slucajno pre 3684587 godina prekoracio bosnu, ili ne daj boze cucnuo da sere u bosni, automatski bosanac... konstantujemo - ljudi poticu od majmuna, a majmuni su bosanci... tako da - svi smo mi bosanci...

ceo svet je bosanski, svi mi smo bosanci

DZEKO
e pa nemoze tako, nemas niti sa tadasnjim srbima nista, ko zna mozda si vlah ili nesto drugo, u glavnom smo mi bosanci, i prija turaka su te hrscani pokusavali da nas krste, i to je sve desavlo dok nisu osmalije dosli.

sigurno si cuo za bosansku crkvu ?

dokazi su i zapisi na stecima.

imam...
istu veru
ista imena
iste obicaje
itd.

a sta ti imas sa tadasnjim bosancima zajednicko ? osima da zivis na istoj teritoriji kao oni ?

oni - hriscani ... ti/vi - musliman
oni - katarina, tvrtko ... ti/vi - muhamed, emir, semir
oni - bog ... ti/vi - allah

alo sto glumite ovdje ludilo?

Ima da vas izbacim....jedan po jedan van...ajd

Sto govore svi Srpski a ne svoj jezik hrvatski ili takozvani bosanski???
Nemate reci,jer nemate svoj jezik,dijalekt nije jezik,samo pod krovom jednog govora!!!
Srpski bre!!!Mozete da tupite vas kompleks,dozivotno,ali Srpsko ostaje uvek,jer Srbi su ovde najbrojni!!!

hahaha

Idiote imamo isti jezik zato sto smo Slaveni imamo Slavenski jezik sta je to Srpski jedan Dialekat Slavenskog jezika.

Ti kazes dijalekat nije jezik.
A Srpski je Slavenski Dijalekat.

Znaci Srpski jezik ne postoji

Zurück
Oben