sry, kein mensch meint muslimische bosnier, wenn er von bosniern spricht
prvo ti priznaj sebi pa onda tek meni, da nemas nista sa tadasnjim bosancima zajednicko... i prestani da se vadis na slavnu istoriju hriscanske bosne s kojom nemas ni z od bilo cega zajednickog, osim iste teritorije na kojoj zivite...
jer je meni skroz smesno kao musliman slaviti kraljeve bosne koji su se upravo protiv islama borili...
Allissa
mi smo svi indijanci.......![]()
![]()
Munja
dzeku je i svaki homosapijens ili homoerektus ili cak australopitekus koji je slucajno pre 3684587 godina prekoracio bosnu, ili ne daj boze cucnuo da sere u bosni, automatski bosanac... konstantujemo - ljudi poticu od majmuna, a majmuni su bosanci... tako da - svi smo mi bosanci...
ceo svet je bosanski, svi mi smo bosanci
DZEKO
e pa nemoze tako, nemas niti sa tadasnjim srbima nista, ko zna mozda si vlah ili nesto drugo, u glavnom smo mi bosanci, i prija turaka su te hrscani pokusavali da nas krste, i to je sve desavlo dok nisu osmalije dosli.
sigurno si cuo za bosansku crkvu ?
dokazi su i zapisi na stecima.
DZEKO
srbija do pzaifika, a nemoze te da branite kosovo, sramota srpska.
ceo svet je bosanski, svi mi smo bosanci
Sto govore svi Srpski a ne svoj jezik hrvatski ili takozvani bosanski???
Nemate reci,jer nemate svoj jezik,dijalekt nije jezik,samo pod krovom jednog govora!!!
Srpski bre!!!Mozete da tupite vas kompleks,dozivotno,ali Srpsko ostaje uvek,jer Srbi su ovde najbrojni!!!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen