Aktuelles

Bosnien: Unabhängigkeit für Republika Srpska

odgovori mi na pitanje !!!

hab echt keine Worte mehr ...Ein Bild sagt ja mehr als 1000 Worte somit -->

Toilet_Dive.gif

DZEKO
stvarno si budala, nisam rekao da je bio musliman, on je bosanac, pogledaj moj video a ne srpsku propagandu, on je bio hriscanin ali nije bio srbin.

a de mi reci kako nije bilo bosne niti bosanaca a kad ovako nesto pise na stecima u bosni ?

dosta je vise srpske lazi i propagande, samo sto je vjeru mjenjao kako mu je pasalo nista to ne znaci, i da su se princese imzedu druga kraljstva udavale je bilo za to vrjieme normalno.

bosanaca i bosne je bilo, u to sam siguran...
al sta ti kao musliman imas zajednicko sa tadasnjom bosnom koja se upravo borila protiv islama i poturica ?
to ti dodje isto kao da amerikanac kaze da je pravi amerikanac, a pravi amerikanci su upravo indijanci... e tako ti je na balkanu, ti jesi bosanac ali nisi pravi bosanac, jer pravi bosanci su hriscani !!!

al sta ti kao musliman imas zajednicko sa tadasnjom bosnom koja se upravo borila protiv islama i poturica ?
to ti dodje isto kao da amerikanac kaze da je pravi amerikanac, a pravi amerikanci su upravo indijanci... e tako ti je na balkanu, ti jesi bosanac ali nisi pravi bosanac, jer pravi bosanci su hriscani !!!

i sta su srbi i hrvati i bosanci bili prija hrsicanstva, i oni su nekad primili svoju vjeru, nemoj zaboravit stare slavenske bogove i tako dalje.

sry, kein mensch meint indianer wenn er von amerikanern spricht.
muss mir jetzt aber keine gedanken mache, ob die amöben, auf dem balkan, christen oder moslems waren.?

DZEKO
i sta su srbi i hrvati i bosanci bili prija hrsicanstva, i oni su nekad primili svoju vjeru, nemoj zaboravit stare slavenske bogove i tako dalje.

prvo ti priznaj sebi pa onda tek meni, da nemas nista sa tadasnjim bosancima zajednicko... i prestani da se vadis na slavnu istoriju hriscanske bosne s kojom nemas ni z od bilo cega zajednickog, osim iste teritorije na kojoj zivite...
jer je meni skroz smesno kao musliman slaviti kraljeve bosne koji su se upravo protiv islama borili...

Bionda04
sry, kein mensch meint indianer wenn er von amerikanern spricht.
muss mir jetzt aber keine gedanken mache, ob die amöben, auf dem balkan, christen oder moslems waren.?

sry, kein mensch meint muslimische bosnier, wenn er von bosniern spricht

Zurück
Oben