A
Apache
Guest
odgovori mi na pitanje !!!
welche fragen?
du hast lediglich behauptungen mit fragezeichen versehen.
DZEKO
stvarno si budala, nisam rekao da je bio musliman, on je bosanac, pogledaj moj video a ne srpsku propagandu, on je bio hriscanin ali nije bio srbin.
a de mi reci kako nije bilo bosne niti bosanaca a kad ovako nesto pise na stecima u bosni ?
dosta je vise srpske lazi i propagande, samo sto je vjeru mjenjao kako mu je pasalo nista to ne znaci, i da su se princese imzedu druga kraljstva udavale je bilo za to vrjieme normalno.
bosanaca i bosne je bilo, u to sam siguran...
al sta ti kao musliman imas zajednicko sa tadasnjom bosnom koja se upravo borila protiv islama i poturica ?
to ti dodje isto kao da amerikanac kaze da je pravi amerikanac, a pravi amerikanci su upravo indijanci... e tako ti je na balkanu, ti jesi bosanac ali nisi pravi bosanac, jer pravi bosanci su hriscani !!!
bosanaca i bosne je bilo, u to sam siguran...
al sta ti kao musliman imas zajednicko sa tadasnjom bosnom koja se upravo borila protiv islama i poturica ?
to ti dodje isto kao da amerikanac kaze da je pravi amerikanac, a pravi amerikanci su upravo indijanci... e tako ti je na balkanu, ti jesi bosanac ali nisi pravi bosanac, jer pravi bosanci su hriscani !!!
DZEKO
i sta su srbi i hrvati i bosanci bili prija hrsicanstva, i oni su nekad primili svoju vjeru, nemoj zaboravit stare slavenske bogove i tako dalje.
Bionda04
sry, kein mensch meint indianer wenn er von amerikanern spricht.
muss mir jetzt aber keine gedanken mache, ob die amöben, auf dem balkan, christen oder moslems waren.?
DA u pravu si!!!slusaj, ja sam protiv rs i federacije, jer ta oba entiteta samo koce bosnu, najbolje rjesenje bi bilo kantone.

i sta su srbi i hrvati i bosanci bili prija hrsicanstva, i oni su nekad primili svoju vjeru, nemoj zaboravit stare slavenske bogove i tako dalje.

sry, kein mensch meint indianer wenn er von amerikanern spricht.
muss mir jetzt aber keine gedanken mache, ob die amöben, auf dem balkan, christen oder moslems waren.?

Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen