Aber er widerspricht sich doch da:
"Ne bih ja želio za nekoga govorim da je kriv ili da se neko naslanja na neku stranu, Ja ću objasniti s profesionalne strane. Ostale su dvije minute do kraja i osam poena razlike i mogli smo to stići. Pokušao sam da smirim sve strasti jer je bilo šanse da dobijemo utakmicu. Željeli smo pobjedu, prišao sam Džananu i rekao sam mu da je sve ok i da se treba smiriti. On je rekao u tom nekom žaru neke psovke i uvrede. Ali, ja to razumijem, kažem Musa je na mene krenuo i ja nisam želio ništa da uradim, samo sam htio da ga smirim. Žao mi je što sam odreagovao tako.
Wer hat denn nun aus seiner Sicht Schuld?"Sada kad razmišljam hladne glave. Teško je kada neko ko ima 17 godina pokušava fizički da se s vama obračuna. Imao sam i ja takvih propusta kad sam bio mlad, ali sam se uvijek izvinio i uvijek priznam kada pogriješim. Uvijek preuzmem krivicu kada sam kriv i to će uvijek biti tako. Za jučerašnji poraz niko ne mora ništa da priča, ja preuzimam krivicu.
Zato su zaduzene djevojke koje su sa njim bilePozdravi ga i reci mu da je sve u redu i da nista za nas nebrine
Zato su zaduzene djevojke koje su sa njim bile
Kann auch sein das eine davon seine Freundin warJoooj da mu to cura zna
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Jetzt will dieser Vollpfosten Teletovic nicht mit nach Schweden nehmen
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen