Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ciro Blazevic VS Safet Susic

....

• Umfrageteilnehmer
    11
E

Emir

Guest
Unsere Popajfresse hat es gepackt, das ich das erste mal echt kein Bock mehr hab Spiele zu schauen.

Susic:

- Läasst die jungen auf der Bank, gibt den keien Chance selbst beim 0:3 in Luxemburg lässt er Vranjes auf der Bank sitzen ...
- Nimmt M. Subasic mit lässt Goran zu Haus (ich hab die letzten 8 Spieler der U21 gesehen Vranjes, Toni und Goran = Top und Subasic megaflop)
- Lässt Ibisevic spielen obwohl Zec in seinen 20 Minuten immer mehr gemacht hat als Ibisevic
- Keine Ahnung was er mit der Mannschaft macht aber wir werden schlechter und schlechter
- Geht selbst bei Mannschaften wie Luxemburg mit einem "Ein Punkte sollte drin sein" rein
- Sitzt nur da, immer ruhig, sagt nichts, spielt immer das selbe System
- 2 Siege bis jetzt und 3 überschlechte Spiele, 2 in Ordnung (geht)

+ Kenan heute rausgenommen und Begovic spielen lassen :app:
+ wie popaj aussehen
+ nista

Ciro:

+ Von Spiel zu Spiel besser
+ Keine guten Leistungen = bye bye
+ Misimovic und Pjanic nicht so spielen lassen
+ Bei Freundschaftsspielen was ausprobiert und net dann nach Niederlage ne Ausrede genommen wie Popaj
+ Viel zu viel ...

- Vom Verband weckekeln lassen ...

YouTube - Ciro ljut na Izvrsni odbor NFSBIH

:app::app::app:

YouTube - Ciro Blazevic u BANJA LUCI.

3:07 [smilie=to funny.gi:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=iYfU7ys193o]YouTube - Ciro Blazevic Legenda[/url]

:app::app::app::app::app::app::app::app::app::app::app::app:

haha popaj:grin:

Ciro ist King. Ich vermisse den,der hätte bleiben sollen,leider nicht zu ändern,hoffen wir das es mit Susic ab März besser wird und hoffentlich tut sich Blazevic nichts an...:jester:

Ako se ikada ubijem, napisat ću da sam se ubio zbog Sulje [smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[/B]

Čujem da će i jednu ljudsku veličini i igračku legendu kakav je Pape potrošiti moj Suljo. Znam da ga se nikako ne možete riješiti

CIRO-SPORT-CENTAR.jpg
Miroslav Ćiro Blažević, bivši selektor nogometne reprezentacije BiH, sada trener lidera kineskog nogometnog prvenstva Shaghaia, pojavio se danas u Sarajevu.

Zatekli smo ga tamo gdje smo ga često mogli viđati dok je vodio Zmajeve u kvalifikacijama za Mundijal koji se trenutno igra u Južnoj Africi.

Zatekli smog a kod njegovog velikog prijatelja Mustafe Dučića Muće, u njegovom restoranu Popaj kod pionirske doline.

”Sine moj, nisam mogao odoljeti da ne svratim u Bosnu, prije nego krenem nazad sa svojom ekipom u Kinu. I naravno, gdje ću drugo nego kod mog prijatelja Muće, nekako sam tu najrahatniji” kazao je Blažević za SCsport.ba.

Kineski Shaghai je trenutno lidera nogometnog prvenstva u Kini. Posljednjih dana boravili su na Pohorju (Slovenija) na pripremama.

”Sve je prošlo kako treba. Iz Slovenije se u Kinu vraćamo 5. jula, čeka nas nastavak prvenstva. Naravno, i juriš na titulu”.

U Kini je Ćiri lijepo, ali kako kaže, nigdje Bosne nema…

”Imam sve što poželim, samo prstom pokažem i to dobijem, ali nemam ovog rahtaluka. Dok sam bio selektor BiH nikad nisam prije dva sata noći znao zaspati. Kod Muće smo znali osvanuti i to sa običnom rajom. A, s kim ćeš ti u Kini budalesati cijelu noć”, kaže kroz smijeh Ćiro.

Sa sjetom se Ćiro prisjetio detalja iz preioda kada je cijala BiH bila na nogama iščekujući s nestrpljenjem svaku novu utakmicu kvalifikacija.

”Evo, umjesto da sada sjedimo i kahvenišemo u Africi, mi sjedimo kod mog Muće. A, ona dvojica guzonja Čeko i Čolaković se čujem vrte po Africi”.

Nakon Blaževića, na klupu našeg nacionalnog tima sjeo je Safet Sušić…

”Pratim ja to. Čujem da će i jednu ljudsku veličini i igračku legendu kakav je Pape potrošiti moj Suljo. Znam da ga se nikako ne možete riješiti. E, Ćiro će vam tu pomoći. Skonto sam, ako se ikada ubijem, napisat ću u oproštajnom pismu da sam ubio zbog Sulje. E, onda će ga valjda maknuti iz Saveza”, kaže u svom stilu Blažević.

Nije Ćiro impresioniran fudbalom koji je gledao do sada na Mundijalu u Južnoj Africi…

”Sine, mi bi glat prošli grupu, o nama bi sada pričao cijeli svijet. Ali, vraga, dođe nam taj Portugal glave. I, kada vidim kako Portugalci dole u Africi igraju, dođe mi da zaplačem”.

Upravo večeras će Portugal igrati sa Španijom za četvrtfinale.

”Ma biće to bratoubilački rat, pravi rat. Španci će vjerovatno proći, ali ne sviđa mi se to što oni sada igraju. Nešto sve okolo, nazor, dekadentno. Prije dvije tri godine oni su bili hit, ali sada više nisu. Gledajte vi ove Južnoamerikance, pogotovo Brazilce. Nema peglanja, tri dodira od gola do gola, i već su vam u golu”, kazao je za SCsport.ba “trener svih trenera”.

Ćiro se iz Popaja uputio na sarajevski Aerodrom odakle je odletio za Zagreb, a nakon toga i na Pohorje gdje se pridružio svojim Kinezima na pripremama.

0-2 gegen ein schwaches Frankreich, 1-1 gegen Albanien und die restlichen Freundschaftsspiele dieses Jahr. Susic macht keinen guten Eindruck. Ich finde, dass Ciro nicht nur der beste Trainer der bosnischen sondern auch der kroatischen Nationalmannschaft ever war.

Zurück
Oben