Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Crna Gora bez turista

• Ersteller Ersteller Emir
  • Erstellt am Erstellt am
Albanische Medien berichten auch darüber

Rënie të turistëve në Mal të Zi
Sipas të dhënave zyrtare të Ministrisë së Turizmit të Malit të Zi, rënia e tanishme krahasuar me vitin e kaluar ka arritur në 13 %. Megjithëse hotelet dhe restorantet thonë se numri i shtrateve për turistët është dyfishuar, politikanët malazezë nuk janë të shqetësuar me fillimin e keq të sezonit turistik.

Qeveria malazeze pret se ky vend do të vizitohet gjatë këtij viti nga 1.1 milionë turistë, dhe se të ardhurat totale do të arrijnë në 620 milionë euro.
Megjithatë, gjendja në terren, rezervimet dhe sinjalet e deritanishme tregojnë se ky sezon për hotelet e restorantet malazeze ndoshta do të jetë i më i vështiri në 20 vjetët e fundit.
“Turistët praktikisht janë mërzitur me propagandën e keqe dhe punët ndërtimore në mes të sezonit”, deklaroi Vukashin Çulafiç, drejtori i një agjencie turistike.

Montenegro erwartet im diesen Jahr etwas über 1 Million Touristen mit einem Gewinn von 620 Millionen Euro. Dies ist ein Minus von 13% gegenüber dem letzten Jahr. Diese Signale geben Hinweis darauf, dass dies die grösste Krise sein wird seit 20 Jahren.

-

Albanien-Kosovo

20 000 Personen überqueren die Grenze innert 24h.

Rriten 100 për qind të hyrat nga pika doganore me Shqipërinë Ekonomi - Telegrafi

Zurück
Oben