baba kupi nove naocare, covic stoji iza reklame gde kaze rakocevicu "ne moze da se igra" a ovom mrak na oci pada.
ne znam dal znas al maltene svaka hala ima 4 coska tako da taj cosak koji ti na slici mislis je diagonalno od toga
gde su upali kerovi sto se na snimku vidi.
ma puca mi kurac za fmp (koji jos uvek postoji, nije prekinuo rad nikad a ne pre 2 godine!!!!!!) i smrada
"ako zvezda bude prvak svi u srbiji ce bolje ziveti" covica neg mi zao basketa.
jedino cudo da navijaci crvenog kmera u dva finala u dve zemlje istovremeno prave belaj, cudno zar ne!?
Viljuška;3576854 schrieb:pucaju kompleksi, ukljuci rts 2 i gledaj ko je bolji.![]()
CUP JE NAS !!!!
hahah covece, ti se totalno zbunio .....ma iz aviona vas napao onaj Delija, Zvezdasi na sve strane....)))
ovo je stvarno pisurija ^^
jedan Delija kriv za prekid, napao sam grobarski blok
i
Prekid 13 Minuta pre kraja kosarkaske utakmice, rezultat 43:43 a grobari pricaju da su ukrali pobedu....
ej..... ovo je nevidjeno brukanje)))
U Zdravlje ^^
Baba
tooo Zvezdoooooooo moja =)
pokazali smo Partizanu ko je gospodar kosarke u Srbiji, a 10 god smo se nalazili u dezolatnom stanju. Partizan ima jaku, ali mladu ekipu i ona za sada nije u stanju da nam parira, jednostavna racunica. Daj boze, da drzimo ovaj nivo igre i kvalitet ekipe, nema vam vise zajebavanja.
Da je sada jos malo para u CZV uloziti, napravili bi temelj za buducnost nase crvene Zvezde.
Sto se tice FMP-ovanja sa strane Grobara, kad gubimo smo Zvezda a kad dobijamo FMP, dosta govori o njima. Grobari nisu nikakvi navijaci jedino ih u kosarci ima, to je to, dok Delije svuda prave odlicnu atmosferu.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen