Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Crvena Zvezda Beograd - Red Star, Roter Stern, Stella Rossa....

wieso immer?
außerdem ist es kein rausreden sondern bittere realität ... naja wers braucht :)
pise u novinama da ce covic voditi sudije na veceru posle meca? jel to istina? :lol:

pitaj ga, al' znam da se veceras pece krmak... :D
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
CUP JE NAS !!!!!!!!!!!!!!!!

Pobeda !!!

78:69

313008_zvezda-foto-nebojsa-raus_f.jpg

Insgesamt ein hochverdienter Turniersieg
Die beste Mannschaft hat gewonnen - Vojvodina, Radnicki und Partizan mts wurden klar besiegt !!

a grobari popizdili i kukaju.....hahaha tako je jos sladje :))))

baba kupi nove naocare, covic stoji iza reklame gde kaze rakocevicu "ne moze da se igra" a ovom mrak na oci pada.
ne znam dal znas al maltene svaka hala ima 4 coska tako da taj cosak koji ti na slici mislis je diagonalno od toga
gde su upali kerovi sto se na snimku vidi.
ma puca mi kurac za fmp (koji jos uvek postoji, nije prekinuo rad nikad a ne pre 2 godine!!!!!!) i smrada
"ako zvezda bude prvak svi u srbiji ce bolje ziveti" covica neg mi zao basketa.

jedino cudo da navijaci crvenog kmera u dva finala u dve zemlje istovremeno prave belaj, cudno zar ne!?

hahah covece, ti se totalno zbunio .....ma iz aviona vas napao onaj Delija, Zvezdasi na sve strane....:))))

ovo je stvarno pisurija ^^
jedan Delija kriv za prekid, napao sam grobarski blok

i

Prekid 13 Minuta pre kraja kosarkaske utakmice, rezultat 43:43 a grobari pricaju da su ukrali pobedu....

ej..... ovo je nevidjeno brukanje :))))

U Zdravlje ^^
Baba

Viljuška;3576854 schrieb:
pucaju kompleksi, ukljuci rts 2 i gledaj ko je bolji. :lol:

s tobom niko i ne prica jer recenicom FMP ne postoji dve godine si dokazao da nemas pojma!!!

CUP JE NAS !!!!

hahah covece, ti se totalno zbunio .....ma iz aviona vas napao onaj Delija, Zvezdasi na sve strane....:))))

ovo je stvarno pisurija ^^
jedan Delija kriv za prekid, napao sam grobarski blok

i

Prekid 13 Minuta pre kraja kosarkaske utakmice, rezultat 43:43 a grobari pricaju da su ukrali pobedu....

ej..... ovo je nevidjeno brukanje :))))

U Zdravlje ^^
Baba

Posto si navijac "stuba srpstva" trebo bi da znas de se pise KUP na srpskom!!!

nisam ja nigde pisao da su ukrali pobedu neg se vidi ko je kriv i kome je
odgovaralo da se prekine utakmica. al vi cigani ne mozete da zivite s istinom
pa se tesite s tim kupom i navijajte i dalje za klub iz zeleznika ko vas jebe

tooo Zvezdoooooooo moja =)

pokazali smo Partizanu ko je gospodar kosarke u Srbiji, a 10 god smo se nalazili u dezolatnom stanju. Partizan ima jaku, ali mladu ekipu i ona za sada nije u stanju da nam parira, jednostavna racunica. Daj boze, da drzimo ovaj nivo igre i kvalitet ekipe, nema vam vise zajebavanja.

Da je sada jos malo para u CZV uloziti, napravili bi temelj za buducnost nase crvene Zvezde.

Sto se tice FMP-ovanja sa strane Grobara, kad gubimo smo Zvezda a kad dobijamo FMP, dosta govori o njima. Grobari nisu nikakvi navijaci jedino ih u kosarci ima, to je to, dok Delije svuda prave odlicnu atmosferu.

tooo Zvezdoooooooo moja =)

pokazali smo Partizanu ko je gospodar kosarke u Srbiji, a 10 god smo se nalazili u dezolatnom stanju. Partizan ima jaku, ali mladu ekipu i ona za sada nije u stanju da nam parira, jednostavna racunica. Daj boze, da drzimo ovaj nivo igre i kvalitet ekipe, nema vam vise zajebavanja.

Da je sada jos malo para u CZV uloziti, napravili bi temelj za buducnost nase crvene Zvezde.

Sto se tice FMP-ovanja sa strane Grobara, kad gubimo smo Zvezda a kad dobijamo FMP, dosta govori o njima. Grobari nisu nikakvi navijaci jedino ih u kosarci ima, to je to, dok Delije svuda prave odlicnu atmosferu.

Kakva zvijezda, ti za Hajduk navijas. :lol:

Zurück
Oben