E vidis varas se „druze“. Ali nazalost je cinjenica, da su srbi prvo bili jugoslaveni/partizani pa tek na drugom mjestu „srbi“. Dok su recimo hrvati uvijek bili prvo hrvati pa tek onda partizani, to je samo jedan banalni primjer. Nikada ama bas nikada nisam bio partizan. Ali to nije ni bitno, opet sam postovao SFRJ, SRH sve dok je bila gradjanska drzava. I vrlo dobro se sjecam kada sam gledao vojne parade JA/JNA koja se odrzavala bila obicno za prvi maj, dan pobjede i jedna za godisnjicu oslobodjenja Beograda. Imao sam opet neku nadu da ce to sve biti vjecno, sta ces naivno glup. A zadnja vojna parada JNA je odrzana 1985 u Beogradu.
Cisto sumljam da vi znate sta se sve desavalo 70-tih za vrijeme MASPOK-a, znaci prije Milosevica, Kadijevica, Babica, Karadzica itd. Ali neke stvari nisu za forum tako da necu se sada previse na to osvrcati. E pa vidis Baaderu, ja SFRJ nisam ipak izdao, nisam dezertirao iz JNA i presvukao drugu uniformu ako cemo vec tako. „Prodane duse“ su oni, koji su do jucer bili najvece komunjare i pljuvali po crkvi, a danas sjede u prvim redovima u crkvi …
@Rake
Da je bilo ljudi poput mene, do rata nebi doslo.