Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

delijeeeeee breeeee

ich formuliere mal in IVU-style - 8)

die serben schlachten und hören nicht mehr auf die kroaten abzuschlachten. :lol:

halbzeit 3:0 für die serbischen schlächter :lol: :lol: :lol:

nachdem spiel geht es weiter im basketball gegen kroatien in podgorica.
kleines vorbereitungsturnier.
8)

nichts besonderes noch nebenbei 8)

Srbija i Crna Gora – Hrvatska 74:71
(19:19, 23:23, 12:16, 20:13)

Najbolji košarkaši Srbije i Crne Gore pobedom su započeli seriju pripremnih utakmica pred Evropsko prvenstvo. „Plavi“ su u prvom kolu „Promonte Super Kupa“, pred više od 4.000 gledalaca u dvorani „Morača“ u Podgorici, savladali Hrvatsku sa 74:71.

U prvoj proveri izabranika Željka Obradovića najbolji utisak su ostavili Krstić, koji je sa 16 poena bio i najefikasniji igrač našeg tima, Rakočević sa 12 poena, te Bodiroga sa 11 poena koliko je postigao i Milojević, uz 8 skokova. Najbolji u redovima Hrvatske bio je Giriček sa 20 poena.

„Plavi“ u petak igraju protiv Slovenije, koja je danas poražena od LItvanije.

sto mi dragoooo..a cito sam kako onaj jedan majmun iz hrvatskog tima kaze..."i nogu bi dao da pobjedimo srbe"..e NECETE kompleksasi!!!!! :lol:

Secondos schrieb:
nichts besonderes noch nebenbei 8)

Najbolji košarkaši Srbije i Crne Gore pobedom su započeli seriju pripremnih utakmica pred Evropsko prvenstvo. „Plavi“ su u prvom kolu „Promonte Super Kupa“, pred više od 4.000 gledalaca u dvorani „Morača“ u Podgorici, savladali Hrvatsku sa 74:71.

U prvoj proveri izabranika Željka Obradovića najbolji utisak su ostavili Krstić, koji je sa 16 poena bio i najefikasniji igrač našeg tima, Rakočević sa 12 poena, te Bodiroga sa 11 poena koliko je postigao i Milojević, uz 8 skokova. Najbolji u redovima Hrvatske bio je Giriček sa 20 poena.

sto mi dragoooo..a cito sam kako onaj jedan majmun iz hrvatskog tima kaze..."i nogu bi dao da pobjedimo srbe"..e NECETE kompleksasi!!!!! :lol:
schlechtes ergebnis

sto mi dragoooo..a cito sam kako onaj jedan majmun iz hrvatskog tima kaze..."i nogu bi dao da pobjedimo srbe"..e NECETE kompleksasi!!!!!

meni takodje drago :lol: , a mogo je rodjenu kevu prodat da pobjedi srbe :D :D

8) 4:0 kuku leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :twisted:

ajoj i u kosarci su izgubili? kuku leleeeeeeeeeeeeeeeeee :twisted:

ali nije 2:0 vec 3:0

rijeka je ispala protiv bugare LITEKS, a trener je tamo LJUPKO PETROVIC der mit zvzeda 1991 champions leauge gewann 8) MNOGO SMO JACI MNOGO

wahrscheinlich die grösste und beste fangruppierung europas.

gestern abend traumhaft diese stimmung - auch wenn es nur gegen einen unbedeutenden club aus einem fussballzwergenland kam.

0506_cz_inter_2.jpg

0506_cz_inter_13.jpg

0506_cz_inter_11.jpg

0506_cz_inter_4.jpg

Secondos schrieb:
wahrscheinlich die grösste und beste fangruppierung europas.

gestern abend traumhaft diese stimmung - auch wenn es nur gegen einen unbedeutenden club aus einem fussballzwergenland kam.

Zvezda-Inter_HrvZastavaV.jpg

so sieht die traumhafte Stimmung aus..Sinti und Roma bleiben Sinti und Roma

Uredu Zvezda war viel stärker als Inter war ja auch zu erwarten

aber um ehrlich zu sein freue ich mich wenn
SCG Mannschaften
sowie Kroatische
oder Bosnische Mannschaften Erfolg haben
irgendwie habe ich nicht diesen Nationalstolz auf ein Land fixiert

mir ist es nur wichtig als Moslem akzeptiert zu werden

Naja was die Internationalen "Schwächlinge" aus CRO angeht
dass stimmt so nicht ganz denn die erfolge der NAtionalmannschaft sind die besten de Jugo Länder und beachtlich für ein so kleines Land

Danijel Ljuboja wechselt von PSG nach Stuttgart vielleicht kann er ja dort seine klasse zeigen denn der Junge ist echt gut
wenn er nicht so kompliziert wäre

Zurück
Oben