schlechtes ergebnisSecondos schrieb:nichts besonderes noch nebenbei 8)
Srbija i Crna Gora – Hrvatska 74:71
(19:19, 23:23, 12:16, 20:13)
Najbolji košarkaši Srbije i Crne Gore pobedom su započeli seriju pripremnih utakmica pred Evropsko prvenstvo. „Plavi“ su u prvom kolu „Promonte Super Kupa“, pred više od 4.000 gledalaca u dvorani „Morača“ u Podgorici, savladali Hrvatsku sa 74:71.
U prvoj proveri izabranika Željka Obradovića najbolji utisak su ostavili Krstić, koji je sa 16 poena bio i najefikasniji igrač našeg tima, Rakočević sa 12 poena, te Bodiroga sa 11 poena koliko je postigao i Milojević, uz 8 skokova. Najbolji u redovima Hrvatske bio je Giriček sa 20 poena.
„Plavi“ u petak igraju protiv Slovenije, koja je danas poražena od LItvanije.
sto mi dragoooo..a cito sam kako onaj jedan majmun iz hrvatskog tima kaze..."i nogu bi dao da pobjedimo srbe"..e NECETE kompleksasi!!!!!
Srbija i Crna Gora – Hrvatska 74:71
(19:19, 23:23, 12:16, 20:13)
Najbolji košarkaši Srbije i Crne Gore pobedom su započeli seriju pripremnih utakmica pred Evropsko prvenstvo. „Plavi“ su u prvom kolu „Promonte Super Kupa“, pred više od 4.000 gledalaca u dvorani „Morača“ u Podgorici, savladali Hrvatsku sa 74:71.
U prvoj proveri izabranika Željka Obradovića najbolji utisak su ostavili Krstić, koji je sa 16 poena bio i najefikasniji igrač našeg tima, Rakočević sa 12 poena, te Bodiroga sa 11 poena koliko je postigao i Milojević, uz 8 skokova. Najbolji u redovima Hrvatske bio je Giriček sa 20 poena.
„Plavi“ u petak igraju protiv Slovenije, koja je danas poražena od LItvanije.
sto mi dragoooo..a cito sam kako onaj jedan majmun iz hrvatskog tima kaze..."i nogu bi dao da pobjedimo srbe"..e NECETE kompleksasi!!!!!
Secondos schrieb:wahrscheinlich die grösste und beste fangruppierung europas.
gestern abend traumhaft diese stimmung - auch wenn es nur gegen einen unbedeutenden club aus einem fussballzwergenland kam.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen