L Leila Guest 13 August 2007 #38.931 sonnyliston22 schrieb: Dozvoli da s tobom disem i stihove da ti pisem ne daj da me tuga rani ne odlazi, moja ostani Zum Vergrößern anklicken....
sonnyliston22 schrieb: Dozvoli da s tobom disem i stihove da ti pisem ne daj da me tuga rani ne odlazi, moja ostani Zum Vergrößern anklicken....
John Wayne Keyboard Turner 13 August 2007 #38.932 Hocu s tobom da se budim hocu s tobom topli dom da me ljubis da te ljubim hocu mesto u srcu tvom
L Leila Guest 13 August 2007 #38.933 ceznem za tobom duso moja zelim zelim biti tvija.... zelim njezni dodir tvoj jedini najdrazi moj
L Leila Guest 13 August 2007 #38.934 sanjam dodir tvoj jedini najdrazi moj citam pisma tvoja jedina ljubavi moja
John Wayne Keyboard Turner 13 August 2007 #38.935 Ljubim je do zore usne njene gore ljubav cveta za nas dvoje srecni smo oboje
John Wayne Keyboard Turner 13 August 2007 #38.936 Leila schrieb: sanjam dodir tvoj jedini najdrazi moj citam pisma tvoja jedina ljubavi moja Zum Vergrößern anklicken.... [smilie=kiss of lov: [smilie=kiss of lov: [smilie=kiss of lov:
Leila schrieb: sanjam dodir tvoj jedini najdrazi moj citam pisma tvoja jedina ljubavi moja Zum Vergrößern anklicken.... [smilie=kiss of lov: [smilie=kiss of lov: [smilie=kiss of lov:
John Wayne Keyboard Turner 13 August 2007 #38.937 Kada ljubis bosanku ko da si u raju jer poljubci sve do zore traju lepa moja bosanka lepa moja sudbina ona mi je pamet uzela
Kada ljubis bosanku ko da si u raju jer poljubci sve do zore traju lepa moja bosanka lepa moja sudbina ona mi je pamet uzela
L Leila Guest 13 August 2007 #38.938 sonnyliston22 schrieb: Kada ljubis bosanku ko da si u raju jer poljubci sve do zore traju lepa moja bosanka lepa moja sudbina ona mi je pamet uzela Zum Vergrößern anklicken.... :love3:
sonnyliston22 schrieb: Kada ljubis bosanku ko da si u raju jer poljubci sve do zore traju lepa moja bosanka lepa moja sudbina ona mi je pamet uzela Zum Vergrößern anklicken.... :love3:
John Wayne Keyboard Turner 13 August 2007 #38.940 Leila schrieb: hir ist schön bunt geworden Zum Vergrößern anklicken.... wir bringen etwas farbe rein...
Leila schrieb: hir ist schön bunt geworden Zum Vergrößern anklicken.... wir bringen etwas farbe rein...