Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Svoj 85. rodendan danas slavi francuski glumac ALAIN DELON.
Cak i sad kad je u velikim godinama, njegovo je ime cesto spominjano. jer, rijetko da postoji glumac kojim su bile opcinjene i zene i muskarci. u vrijeme najvece slave njegovu markantnost su oponasali muskarci, a zene padale u trans, gledajuci njegove hladne oci, one kojima nijedna nije mogla odoljeti. - "Zene su bile opsjednute mojom pojavom. Od vremena kada sam imao 18 pa do moje 50-e godine."
1955. jedan prijatelj ga je odveo u elitni pariski kafic, gdje su se okupljali knjizevnici. - "Shvatio sam da svi gledaju u mene. Zene posebno. Postale su moja motivacija. Sve im dugujem. One su te koje su me inspirirale da izgledam bolje nego bilo ko drugi, da stojim snazniji i visi nego bilo ko drugi. To sam vidio u njihovim ocima. Na audiciji prvog filma je redatelj buljio u mene, bas tako, i rekao mi: 'Slusaj me Alaine. Govori kao sto meni govoris. Gledaj kao sto u mene gledas. Slusaj kao sto mene slusas. Ne glumataj. Zivi'. To je sve promijenilo. Da mi to nije rekao, nikada ne bih imao ovu karijeru."
A njegovu vezu su Romy Schneider stampa je nazvala „ljubavni par stoljeca“.