Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Der längste Thread der Welt!!!

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

In Memoriam
Na danasnji dan 2001. - Umrla je glumica Radmila Savicevic. Kazu da je nosila iskonsku radost zivota i prenosila je na ljude. I da je voljela drustvo, putovanja, voljela je da kuha i nadasve voljela svog supruga Bozu. A glumica Mira Banjac je rekla: "Kada Rada izade na pozornicu, vi znate da je izasao neko! Neko ko znaci!

Anhänge

Na danasnji dan 1992. - umro je Aleksandar Dubcek, cehoslovacki politicar, sekretar Komunisticke partije Cehoslovacke i glavna licnost Praskog proljeca 1968. godine. "Socijalizam sa ljudskim licem")

Anhänge

Insel Borneo :(

Anhänge

Svoj 85. rodendan danas slavi francuski glumac ALAIN DELON.
Cak i sad kad je u velikim godinama, njegovo je ime cesto spominjano. jer, rijetko da postoji glumac kojim su bile opcinjene i zene i muskarci. u vrijeme najvece slave njegovu markantnost su oponasali muskarci, a zene padale u trans, gledajuci njegove hladne oci, one kojima nijedna nije mogla odoljeti. - "Zene su bile opsjednute mojom pojavom. Od vremena kada sam imao 18 pa do moje 50-e godine."
1955. jedan prijatelj ga je odveo u elitni pariski kafic, gdje su se okupljali knjizevnici. - "Shvatio sam da svi gledaju u mene. Zene posebno. Postale su moja motivacija. Sve im dugujem. One su te koje su me inspirirale da izgledam bolje nego bilo ko drugi, da stojim snazniji i visi nego bilo ko drugi. To sam vidio u njihovim ocima. Na audiciji prvog filma je redatelj buljio u mene, bas tako, i rekao mi: 'Slusaj me Alaine. Govori kao sto meni govoris. Gledaj kao sto u mene gledas. Slusaj kao sto mene slusas. Ne glumataj. Zivi'. To je sve promijenilo. Da mi to nije rekao, nikada ne bih imao ovu karijeru."
A njegovu vezu su Romy Schneider stampa je nazvala „ljubavni par stoljeca“.

Anhänge

Der 21 Jahre alte Amerikaner Chris Nikic hat sich nach 3,86 Kilometern Schwimmen, 180,2 Kilometern Radfahren, 42,2 Kilometern Laufen und fast 17 Stunden in Florida seinen Traum erfüllt, als erster Sportler mit einem Down-Syndrom einen Ironman geschafft und somit Geschichte geschrieben.

Reschpekt und Glückwunsch

Anhänge

"Politikin Zabavnik, ritam, Dzuboks, tempo, itd
Izaberite omiljeni jugoslovenski casopis

Anhänge

Ugodna nedjelja svima!

Anhänge

Uzivo iz Srbije
Reakcija mjestana u selu Tvrdici u opstini Pozega na mural izdajnika srpskog naroda i ratnog zlocinca Dragoljuba Draze Mihailovica. Tradicija se ne moze izmisljati, niti nanovo stvarati, a zlocincu je narod odavno vec presudio.
Smrt Fasizmu - Sloboda Narodu

😢

Anhänge

Zurück
Oben