Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Der längste Thread der Welt!!!

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.


Na danasnji dan 1976. - U New Yorku je premijerno prikazan film " Rocky ".
Film je snimljen za 1,2 milijuna dolara, a ostvario je vise od 117,2 milijuna dolara dobiti i postao veliki hit. Dobio je tri Oscara, ukljucujuci nagradu za najbolji film. Pobrao je pozitivne kritike, a Sylvester Stallone postao je zvijezda nakon ovog filma. Film je prepun scena koje su usle u filmsku povijest poput one u kojoj Rocky trci stepenicama muzeja umjetnosti u Philadelphiji. Film je dobio jos pet nastavaka: Rocky 2, Rocky 3, Rocky 4, Rocky 5 i Rocky Balboa, koji je trebao biti oprostajni film, ali 2015. snimljen je novi nastavak Creed.
 
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.


In Memoriam
Na danasnji dan 1933. - Roden je Ivo Serdar, hrvatski i jugoslavenski glumac, najpoznatiji kao su-voditelj popularne TV-emisije "Male tajne velikih majstora kuhinje".
Diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Isprva je bio clan kazalista u Varazdin u i zagrebacke Komedije, a od 1966. igra u zagrebackom HNK-u, potom je slobodni umjetnik (clan Teatra u gostima). Cesto je glumio na televiziji, osobito dojmljivo komicne uloge, a nastupao je i na filmu ("Crne ptice", "Slucajni zivot", "Snadi se druze"). Otac je glumca Igora Serdara.
 
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.


Dogodilo se na danasnji dan - 1963 -
Americki predsjednik John F. Kennedy ubijen je 22.11.1963. godine dok se vozio sa svojom suprugom Jacqueline Kennedy te guvernerom Texasa i njegovom zenom Nellie Connaly. Connaly je, gledavsi u gomilu, izjavila: “Ne mozete reci da vam gradani Dallasa nisu pruzili lijepi dobrodoslicu”, na sto je Kennedy odgovorio “Ne, zaista ne mogu” samo trenutak prije atentata.
 
Zurück
Oben