Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

die größten Vereine Europas

Ma bolji smo u fudbali, sve ostalo nije vazno brate moj :icon_smile:
Moram priznati,iako sam vatreni navijac Partizana,da ste imali vece uspjehe u fudbalu ali prije jedno 15 godina.U zadnje vrijeme smo mi vise igrali u Evropi :D
A sad nam lopovi sjede u upravi i unistavaju nas kao Zvijezdu prije nekoliko godina,nazalost...

Moram priznati,iako sam vatreni navijac Partizana,da ste imali vece uspjehe u fudbalu ali prije jedno 15 godina.U zadnje vrijeme smo mi vise igrali u Evropi :D
A sad nam lopovi sjede u upravi i unistavaju nas kao Zvijezdu prije nekoliko godina,nazalost...

Hvala Hvala...

brate moj bili ste na putu ka Evropi i sad i vama ovo sranje. 2005 smo rokali AS Rom 3-0 Zigic i svu jebao itd...pa nas uprava zajebala, kao Pix i jos dosta drugih, prodali za cas 8 stambenih igraca ispod ruke i zajebali nas...pa kurac sada...

Hvala Hvala...

brate moj bili ste na putu ka Evropi i sad i vama ovo sranje. 2005 smo rokali AS Rom 3-0 Zigic i svu jebao itd...pa nas uprava zajebala, kao Pix i jos dosta drugih, prodali za cas 8 stambenih igraca ispod ruke i zajebali nas...pa kurac sada...
Pa i kod nas isto,prodali Ljajica za duplo manje nego sto vrijedi jebem im sve.Htjeli su i Moreiru i Diarru prodati ali se nesto nisu mogli dogovoriti.Ne znam ni ja vise sta oni rade.Kupuju igrace iz Sevojna i jos nekih drugih vukojebina...sta ce nam oni`??

Pa i kod nas isto,prodali Ljajica za duplo manje nego sto vrijede jebem im sve.Htjeli su i Moreiru i Diarru prodati ali se nesto nisu mogli dogovoriti.Ne znam ni ja vise sta oni rade.Kupuju igrace iz Sevojna i jos nekih drugih vukojebina...sta ce nam oni`??

Nas klubski fudbal je definitivno propao...:(

Chelsea hat allerdings keine internationale Titel (ist ein junger Verein was "geld" angeht) ist nun dennoch einer der besten Teams der Welt und momentan das beste in England

Zurück
Oben