Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Erdogan bringt Hercules-Statue nach Hause

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
TuAF dostum, senin sürekli Yunanlar ile sidik yarışına girmekten başka bir işin yok mu aq?

Salak Ermeni bu haberin yunanlarla ne alakasi var. yunanlarin gö...yalamaya devam et sen.

Europa Nostra Awards: Türkei erhält zwei der begehrten Auszeichnungen

Gleich zwei Mal wurde die Türkei in Lissabon mit einem Preis der Europäischen Union für das Kulturerbe/Europa Nostra Awards bedacht. Der Milet İlyas Bey Komplex gewann in der Kategorie "Erhaltung", während die Allianoi Initiative in der Rubrik "Herausragende Leistungen von Einzelpersonen, Gruppen und Organisationen" die Nase vorn hatte.

TuAF dostum, senin sürekli Yunanlar ile sidik yarışına girmekten başka bir işin yok mu aq?

benim en cok güldügüm tuaf,zanli,hna gibiler erdogan gördükleri yerde öldürürler:) ama yalandan yunanlilari kizdirmak icin erdogani övüyorlar, ekonomi iyi filan diyorlar. Ic politikaya gelince ekonomi kötü, erdogan bilmem gazetecileri iceri atiyormus diyorlar...Kisacasi bu tipler iki yüzlü..

benim en cok güldügüm tuaf,zanli,hna gibiler erdogan gördükleri yerde öldürürler:) ama yalandan yunanlilari kizdirmak icin erdogani övüyorlar, ekonomi iyi filan diyorlar. Ic politikaya gelince ekonomi kötü, erdogan bilmem gazetecileri iceri atiyormus diyorlar...Kisacasi bu tipler iki yüzlü..
Ben burda kimseyi savunmak istemiyorum ama özellikle senin birini ikiyüzlülükle suclaman çok ilginç. Burda yunanlılardan en çok 'teşekkür' alan sensin galiba.
Yunanlılar Türkiye hakkında kötü birşey yazdığında yoksun, hiçbirşey yazmıyorsun ama aynısını Türkler yapınca onları savunursun. Seni hala cözmüş değilim.

Ben burda kimseyi savunmak istemiyorum ama özellikle senin birini ikiyüzlülükle suclaman çok ilginç. Burda yunanlılardan en çok 'teşekkür' alan sensin galiba.
Yunanlılar Türkiye hakkında kötü birşey yazdığında yoksun, hiçbirşey yazmıyorsun ama aynısını Türkler yapınca onları savunursun. Seni hala cözmüş değilim.

kewell yagcinin teki..türkiye laf söyletiyor yunanlarin göt.. yaliyor bizim osmanli imparatorlu böyle insanlarin yüzünden batti saten

Doğru konuş, ben tartışmalarını kastettim. Bıkmadın mı sürekli ortamı germekten? Ne geçiyor eline anasını satayım.

Ist ja putzig ,der Pleitegrieche wird persönlich wurdest du heute nicht griechisch durchgenommen und bist deshalb frustiert.

Bitte keine Beleidigungen mehr . Und schreibt bitte auf Deutsch damit alle mitreden können. :weise:

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben