Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Erdogan bringt Hercules-Statue nach Hause

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
benim en cok güldügüm tuaf,zanli,hna gibiler erdogan gördükleri yerde öldürürler:) ama yalandan yunanlilari kizdirmak icin erdogani övüyorlar, ekonomi iyi filan diyorlar. Ic politikaya gelince ekonomi kötü, erdogan bilmem gazetecileri iceri atiyormus diyorlar...Kisacasi bu tipler iki yüzlü..
senin damarini sikerim ibne ben hicbir zaman burda erdogani ve hükümetini desteklemedim desteklememde. Ismimi yazarken Salavat getir Tayyibin uydusu.

Ist ja putzig ,der Pleitegrieche wird persönlich wurdest du heute nicht griechisch durchgenommen und bist deshalb frustiert.

Ich habe es im Gegensatz zu dir nicht nötig, hier andere Leute in Fremdsprache zu beleidigen. Mit "Griechisch" musst gerade du mir kommen, du türkische Flachzange mit Plattfüßen. Du und dein warmer Bruder macht wahrscheinlich tagelang nichts anderes als euch von hinten in eurem "schönen" Militärthread zu nehmen.

Heraclius :tr2:

kewell yagcinin teki..türkiye laf söyletiyor yunanlarin göt.. yaliyor bizim osmanli imparatorlu böyle insanlarin yüzünden batti saten

So ein Unsinn... das Osmanische Reich ist auseinandergefallen weil es die Industrielle revolution verschlafen hat und die balkanvölker nach Unabhängigkeit strebten...

kewell yagcinin teki..türkiye laf söyletiyor yunanlarin göt.. yaliyor bizim osmanli imparatorlu böyle insanlarin yüzünden batti saten

kimse türkiye ye laf söylemek icin benden izin almiyor. kimin ne icin yagcilik yapamiyim pislik. sen sadece burda yunanlilara laf etmek icin burdasin. baska bir threade hic göz attin mi? ben ise millet le küfürlesmek icin degil daha sakali güzel thread lerde dolasiyorum. osman li asil senin gibiler yüzünden batti inek, bana osman liyi anlatmaya kalkma..

@almilia
kücük hanim herhalde tersyerinizden kalkdiniz, benim türklügümden süphe ediyorsan. bundan sonra beni o yoksaymak listesine koy.

Habt ihr Climber nicht gelesen? Natürlich dürft ihr auf Türkisch oder Griechisch diskutieren, aber die Bleidigungen hören sofort auf!

senin damarini sikerim ibne ben hicbir zaman burda erdogani ve hükümetini desteklemedim desteklememde. Ismimi yazarken Salavat getir Tayyibin uydusu.

ekonomi yi cok övdün, hükümetin yaptigi isleri eski yazdiklarina aramaya hic niyetim yok. senin gibiler zamani mi arirmam.

Worum geht es hier eigentlich mittlerweile? Um die Statue oder um einen griechisch- türkischen Grundsatzkonflikt....
Man sollte sich vielleicht nochmals dem Threadthema widmen...

kimse türkiye ye laf söylemek icin benden izin almiyor. kimin ne icin yagcilik yapamiyim pislik. sen sadece burda yunanlilara laf etmek icin burdasin. baska bir threade hic göz attin mi? ben ise millet le küfürlesmek icin degil daha sakali güzel thread lerde dolasiyorum. osman li asil senin gibiler yüzünden batti inek, bana osman liyi anlatmaya kalkma..

@almilia
kücük hanim herhalde tersyerinizden kalkdiniz, benim türklügümden süphe ediyorsan. bundan sonra beni o yoksaymak listesine koy.
senin istedigin nedir?

burada ele güne karsi birbirimize durp Türkiyeyi mi kötüleyelim begenmesekte sevmesekte tayyipde o ülkenin sevdigimiz vatanimizin basbakani.

Hükümetler gelici gecicidir kalici olan Türkiyedir, ama senin icin varsa yoksa partizanlik.Senin simdi yaptiklarini biz 12 yasindayken yapiyoduk. SIMDI milletin nasil ne yaptigina karsicagina millete akil vercegine biraz kendine akil ver..

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben