Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Eurobasket-2009-Polen

Wer ist deiner Meinung nach das Dream Team?

Da gibt es keine 2 Meinungen...

USA 1992 in Barcelona

nba_g_dream_team_600.jpg

European Dreamteam war das Jugoteam von 1990+Zabonis;)

Košarka (sve vesti)

Miličić: Bravo Srbijo, računajte na mene...
Sreda, 23. septembar 2009.12:02

v147585p0.jpg

Privatne obaveze udaljile su Darka Miličića od reprezentacije ove sezone. On je, ipak, posmatrao mečeve na EP u Poljskoj i izjavio da je Srbija napravila veliki rezultat, a da ogromne zasluge za to idu selektoru Dušanu Ivkoviću.

"Igrači zaslužuju najveće čestitke za veliki uspeh, jer su tokom šampionata pokazali veliku borbenost i želju i igrali su svaki meč srcem. Ipak, u igri našeg tima videla se ruka Dude Ivkovića, jer se u svakom trenutku znalo šta ko radi u timu. Posle ovog uspeha u Poljskoj na dobrom smo putu da vratimo nekadašnji sjaj našoj košarci", izjavio je za "Žurnal" Miličić prilikom posete svom bivšem klubu, Hemofarmu.

Miličić, koji će naredne sezone igrati za Njujork Nikse, istakao je da mu je porodica bila u prvom planu ovog leta i da je zbog toga morao da otkaže nastup na nacionalni tim.

"Tokom leta našao sam se u veoma delikatnoj situaciji, jer sam pripremao svadbu i čekao prinovu, a zatim i tražio novi angažman. Poznajući sebe, znao sam da u takvoj situaciji ne bih mogao u poptunosti da se posvetim i koncentrišem na pripreme i nastuape u reprezentaciji. Obavio sam razgovore sa selektorom, koji me je u potpunosti razumeo. U narednom periodu biću na raspolaganju, pa ako procene da sam im potreban, rado ću se odazvati pozivu", poručio je Miličić, koji smatra da je spreman da izbori mesto u startnoj petorci svog novog tima.

(MONDO)

Darko Milicic(New York Knicks) hat seine Rückkehr in die serb. Basketball Nationalmannschaft angekündigt.

Zurück
Oben