Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Eurovision 2007 Helsinki

Gospoda schrieb:
mi_srbi schrieb:
Gospoda schrieb:
mi_srbi schrieb:
Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Gospoda schrieb:
!!!!!HIER DIE LISTE FÜR EVROVIZIJA!!!!!

5.Milica Todorovic- Ko ceka taj doceka
6.Mira Skoric- Radikalno bolja
19.Viki Miljkovic- Zirafa

:thumbsup:

Meine Favoriten 8)

Sind diese Lieder brand neu oder schon älter.Kann man die schon runter ziehen irgendwo?

Alle brand neu du troll... was für ein sinn hätte es dan sich mit uhralten songs anzumelden?!?!

eee du dummer sipo es muss nicht heissen das alle Lieder neu sind.

Zeljko Joksimovic's lane moje war auch schon bisschen älter als er 2004 den zweiten Platz holte.

Lane Moje wurde Februar 2004 veröffenlicht das heißt 3 Monate vor dem Eurovision song contest!

Ich meine das Lied ist um einiges älter als Februar 2004,im Fevruar kam es vielleicht in den Vorentscheid.

Kann man diese Lieder schon irgendwo anhören :?:

5.Milica Todorovic- Ko ceka taj doceka
6.Mira Skoric- Radikalno bolja
19.Viki Miljkovic- Zirafa

NEWS:

BEOVIZIJA 2007.
beovizija07.jpg

U cilju izbora kompozicije koja će predstavljati Republiku Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2007, RTS i ove godine organizuje muzički festival Beovizija 2007, dana 7. i 8. marta u 'Centru Sava'. Festival se realizuje u koprodukciji RTS – a i firme „MEGATON“.

Beovizija, festival domaće zabavne muzike, održava se 5. put. Ovaj festival organizuje se po usvojenim propozicijama. Koje su kompozicije odabrane biće objavljeno na zvaničnom sajtu RTS-a, kao i na konferenciji za štampu koja će biti održana u četvrtak 8.februara

Na prvoj, polufinalnoj večeri biće izvedeno 20 pesama po izboru selekcione komisije.

Deset kompozicija će izboriti pravo učešća u finalu festivala. Kompozicija sa najvećim brojem glasova biće proglašena za predstavnika Srbije na 'Pesmi Evrovizije 2007'.

Pobednik će biti izabran na osnovu telefonskih glasova TV gledalaca [televoting] i glasova žirija, pri čemu se svaki vrednuje sa po 50%.

Festival Beovizija i ove godine dodeljuje Godišnje nagrade najboljim domaćim muzičkim stvaraocima.
U revijalnom delu druge takmičarske večeri nastupiće brojni gosti iz inostranstva kao i zvezde domaće scene.

Kao jedan od vidova popularizacije festivala, organizatori su odlučili da ove godine pre samog festivala Beovizija publici omoguće da se što bolje upoznaju sa pesmama koje će se takmičiti za našeg prerdstavnika na Takmičenju za Pesmu Evrovizije .
U 10 specijalizovanih emisija, koje će se emitovati radnog svakog dana na I programu RTS-a u intervalu od 21.februara– 6.marta, gledaoci će biti u prilici da premijerno čuju svih 20 kompozicija, i da upoznaju interpretatore sa ovog festivala.

RTS će na svom Prvom programu i putem satelita direktno prenositi obe takmičarske večeri od 21.00h.

wer hätte das gedacht No Name hat sich nicht beworben 8O
Montenegro:
1. Stevan Faddy
2. Rolly
3. Grim
4. Crveno i Crno
5. Nina & Dan Poslije
6. Stefan Filipović
7. Marko Vukčević
8. Dalibor Đurović
9. Milena Vidaković
10. Ivana Radinović