Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Fünf Tote bei Anschlag kurdischer Rebellen in Istanbul

• Ersteller Ersteller Emir
  • Erstellt am Erstellt am
Eskiya du bist ein lügner!

Du sagst das du nicht für die pkk bist aber sagst sofort das sie für die rechte der Kurden Kämpfen.

Ich nenne das dann mal so du bist ein Opfer nämlich ein Vergewaltigungsopfer der sich in sein Vergewaltiger verliebt hat dein peiniger ist die pkk..

Sag dasagim benden abuk sabuk konusma adam ol lan

o cinsel organi al bir yerine sokabilirsin,kim ilkbasta vergewaltigunglu konustu lan..

Haha küfüre bak götü boklu bir numarasin bee,walla bis koydu bana bu laf

o cinsel organi al bir yerine sokabilirsin,kim ilkbasta vergewaltigunglu konustu lan..

Tecavüze ugramak kötü bisey degil, sen bu kötü olayi icinde hazmetmelisin ancak benim gibi bir Piskolog ile konusup bu konuyu kendi icinde Hazmedip kurtulabilirsin.

Ben sana Yardim eli uzattim sen cinsel organlarimla iligilendin.

Ilk benim anlatmak istedigimi anlamak ile baslamalisin, sonra icinden muhasabe yapip kendinle Mutabakata varmalisin.

Korkma seni bu Illet´den Kurtaracagim yalniz degilsin önce bütün olanlari bana anlatmak ile baslamalisin cok derinlere inmemiz gerekebilir. Buna Hazirsan Muhasebini yaptiysan gel sana yardimci olabilirim..

Iyi Günler

Götü Boklu

küfürleşmeyin sizde!!!

ben böyle salak bir forum görmedim
kuralları arasında küfürleşmek serbet diyor.
Mod ve adminler pasif buranın.

anlıyorum kardeşim, genel olarak söyledim

forum sitelerinde normalde küfürleşmek yasak ama burada serbest , kalitesizliğinden kaynaklanıyor.

diğerleri umrumda değil en azında türkçe konuşan arkadaşlar seviyeyi düşürmesinler

bize yakışmaz

gözlerinizden öptüm

Saygılar

Tecavüze ugramak kötü bisey degil, sen bu kötü olayi icinde hazmetmelisin ancak benim gibi bir Piskolog ile konusup bu konuyu kendi icinde Hazmedip kurtulabilirsin.

Ben sana Yardim eli uzattim sen cinsel organlarimla iligilendin.

Ilk benim anlatmak istedigimi anlamak ile baslamalisin, sonra icinden muhasabe yapip kendinle Mutabakata varmalisin.

Korkma seni bu Illet´den Kurtaracagim yalniz degilsin önce bütün olanlari bana anlatmak ile baslamalisin cok derinlere inmemiz gerekebilir. Buna Hazirsan Muhasebini yaptiysan gel sana yardimci olabilirim..

Iyi Günler

Götü Boklu

ay senin piskoloklugunu yim,walla ben tecavüce hic uramadim ama sen kötü birsey dil diyorsan....anlarsin.

iyi günler dasagim...bunu yazmicaktim ama sen istedin,bende sana verdim gerisi kalsin.

Zurück
Oben