austausch
gut so
alle kurden sind pkk, oder was glaubst du wer diese pkk finanziert?
die EU und die anderen europaeschen Lander !
alle kurden sind pkk, oder was glaubst du wer diese pkk finanziert?
Eskiya du bist ein lügner!
Du sagst das du nicht für die pkk bist aber sagst sofort das sie für die rechte der Kurden Kämpfen.
Ich nenne das dann mal so du bist ein Opfer nämlich ein Vergewaltigungsopfer der sich in sein Vergewaltiger verliebt hat dein peiniger ist die pkk..
Küfürlü Konusmak sana iyi yakismis, bakiyorumda agzindan cinsel organlari hic düsürmüyosunSag dasagim benden abuk sabuk konusma adam ol lan
Tecavüze ugramak kötü bisey degil, sen bu kötü olayi icinde hazmetmelisin ancak benim gibi bir Piskolog ile konusup bu konuyu kendi icinde Hazmedip kurtulabilirsin.o cinsel organi al bir yerine sokabilirsin,kim ilkbasta vergewaltigunglu konustu lan..
Haha küfüre bak götü boklu bir numarasin bee,walla bis koydu bana bu laf
o cinsel organi al bir yerine sokabilirsin,kim ilkbasta vergewaltigunglu konustu lan..
Haha küfüre bak götü boklu bir numarasin bee,walla bis koydu bana bu laf
Kurban ya ben Küfür etmiyorum..küfürleşmeyin sizde!!!
ben böyle salak bir forum görmedim
kuralları arasında küfürleşmek serbet diyor.
Mod ve adminler pasif buranın.
Tecavüze ugramak kötü bisey degil, sen bu kötü olayi icinde hazmetmelisin ancak benim gibi bir Piskolog ile konusup bu konuyu kendi icinde Hazmedip kurtulabilirsin.
Ben sana Yardim eli uzattim sen cinsel organlarimla iligilendin.
Ilk benim anlatmak istedigimi anlamak ile baslamalisin, sonra icinden muhasabe yapip kendinle Mutabakata varmalisin.
Korkma seni bu Illet´den Kurtaracagim yalniz degilsin önce bütün olanlari bana anlatmak ile baslamalisin cok derinlere inmemiz gerekebilir. Buna Hazirsan Muhasebini yaptiysan gel sana yardimci olabilirim..
Iyi Günler
Götü Boklu
küfürleşmeyin sizde!!!
ben böyle salak bir forum görmedim
kuralları arasında küfürleşmek serbet diyor.
Mod ve adminler pasif buranın.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen