und das sind nur die jungeren!!!! was ist mit pantelic,zigic,stankovic,vidic und und und.......
Hteo sam ovim arnautima da pokazem i da dokazem za koje reprezentacije igraju nasi srpski fudbaleri.
Vrati se na 12, 13 red, tu je spisak nasih reprezentativaca, kao i onih koji su igrali nekad za nasu reprezentaciju..
Najverovatnije si okoreli delija.. nemam nista protiv, nego ovaj gde bas spomenu ovog Pantelica patuljka, on jeste igra u Herti, daje golove, al za reprezentaciju nezna dva pas da poveze. Do sada je Pantelic odigrao 20 utakmica za reprezentaciju, a dao je samo tri golova. Ja ne mislim da je los fudbaler, nego nemoze on nikako da se uklopi u srpsku reprezentaciju.
A sto se tice Zigica, on je vec propao igrac, da je ostao u Rasing Santander bog bi ga video.. Ja Zigica kao igraca cenim.. al nije on igrac za celu utakmicu... to se videlo prosle kvalifikacije kad je ovaj sad nas bivsi selektor Baskijac zaboravio sam mu ime.. forsirao duge lopte sve na Zigica, zato smo i gubili bodove od tamo neki Kazanstanaca, Finaca.. Jesi video kako smo igrali bez Zigica i Pantelica protiv Bugara, kako je napad funkcionisao. Lazovic koji ume da dribla, ima techiku, dok Pantelic nezna, a i nema brzinu.. Jovanovic takodje metak od igraca.