denki
1389
i sta fali??du bist echt dämlich junge, idi na terapiju...
ja ich wüsste auch gerne, was da so lustig ist.. hmm
i sta fali??du bist echt dämlich junge, idi na terapiju...
es sind die ortsnamen auf den fahnen etc, sind alle aus bosnien i to njemu smeta, jede govna mali kretenja ich wüsste auch gerne, was da so lustig ist.. hmm
es sind die ortsnamen auf den fahnen etc, sind alle aus bosnien i to njemu smeta, jede govna malo kreeten
e takve imamo i mipa to ti je kao kod nas , mi isto imamo navijaci koji dizi zastave i te pizdarije u vis , i na njima stoji "zvornik ili banja luka" .. normalno brate
aha ono sto je za nas normalno, to je onda za njih smesno? al su ludi u picku materinu.
pa to ti je kao kod nas , mi isto imamo navijaci koji dizi zastave i te pizdarije u vis , i na njima stoji "zvornik ili banja luka" .. normalno brate
kakve vi imati navijaci koji dizi zastavi bla bla sta bolan mislim reci, pogotovo "i njima stoji zvornik ili banja luka"... objasni tacnije...
a za one slike: Zalosno...
Zalosno je to sto je Livno i Zepce u BiH, a tamo poneki misle da je to jos uvijek Hrvatska samo sto su oni Hrvati.A de reci malo opširnije što je to žalosno? Ja mislim da je žalosnije što se Bosna nije kvalificirala.
eigentlich störtes mich nicht.A de reci malo opširnije što je to žalosno? Ja mislim da je žalosnije što se Bosna nije kvalificirala.
Zalosno je to sto je Livno i Zepce u BiH, a tamo poneki misle da je to jos uvijek Hrvatska samo sto su oni Hrvati.
Naravno da je zalosnije sto se Bosna nije kvalificirala, jer to je nesto bitnije.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen