Hajduk Mijat Tomic
Gesperrt
ma ozbiljno??
zajebavas licane
tako sam cuo, ja pito jednog licana iz gospica, al on nezna.
svi njegovi odselili odavno vec za zagreb.
mozda bum nasal jednom pravoga, pa bum njega pital.
ma ozbiljno??
zajebavas licane
umjesto da se rukuje, uhvati se jedan drugome kratko za jaja.
ko da se sa rukom pozdravljas
bogami od dvojice ljudi sam to vec cuo
Ma daj, ko ti je to govorija? Ja imam rodbine porjeklom iz Like (Ličko Petrovo Selo), i oni se pozdravljaju kao svi drugi, to je možda jedan vic.
jedan mi to dalmatinac reko iz imotskog i jos neki, ali nesicam se vise tko?!
Imočani? Oni su teški Dalmatinci, pa biće nevoli Ličane, i izmislio takav vic
moze biti da je reko iz sale to i nekom drugome se ta verzija svidila, pa potvrdio?!
To je slično kao kod nas u sjevernoj Dalmaciji. Ovi iz Ravnih Kotara su govorili ovima iz Bukovice da su kupusari, jer su to jeli kao u Italiji špagete, a oni nama da smo pijanice, jer kad je nestalo vode u selu, smo pili vino, bogami i djeca od 13 Godina
da kod nas preko puta mostarskog blata kazu da su ovi iz ljutog dolca i iz jara svi ludi i da se stalno tuku i da gdje god dodju odma igraju nozevi.
Mozda je prije i tako bilo, al danas mislim nisu takvi.
Iso sam sad u ljuti dolac za odmor, da povjerim, sve normalno
I ja vjerujem da je to sa Ličanima šala. A ti si znači iz zapadne Hercegovine?
Škripar ili Ultras?
Imočani? Oni su teški Dalmatinci, pa biće nevoli Ličane, i izmislio takav vic
To je slično kao kod nas u sjevernoj Dalmaciji. Ovi iz Ravnih Kotara su govorili ovima iz Bukovice da su kupusari, jer su to jeli kao u Italiji špagete, a oni nama da smo pijanice, jer kad je nestalo vode u selu, smo pili vino, bogami i djeca od 13 Godina
ha ha dalmacija rulz
drugog nije ni bilo, nego vina...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen