Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hajduk Mijat Tomic

das-boerat-albums-pusiona-picture3203-pa180172.jpg

jedan mi to dalmatinac reko iz imotskog i jos neki, ali nesicam se vise tko?!

Imočani? Oni su teški Dalmatinci, pa biće nevoli Ličane, i izmislio takav vic ;)

To je slično kao kod nas u sjevernoj Dalmaciji. Ovi iz Ravnih Kotara su govorili ovima iz Bukovice da su kupusari, jer su to jeli kao u Italiji špagete, a oni nama da smo pijanice, jer kad je nestalo vode u selu, smo pili vino, bogami i djeca od 13 Godina :D

Imočani? Oni su teški Dalmatinci, pa biće nevoli Ličane, i izmislio takav vic ;)

moze biti da je reko iz sale to i nekom drugome se ta verzija svidila, pa potvrdio?!

To je slično kao kod nas u sjevernoj Dalmaciji. Ovi iz Ravnih Kotara su govorili ovima iz Bukovice da su kupusari, jer su to jeli kao u Italiji špagete, a oni nama da smo pijanice, jer kad je nestalo vode u selu, smo pili vino, bogami i djeca od 13 Godina :D

da kod nas preko puta mostarskog blata kazu da su ovi iz ljutog dolca i iz jara svi ludi i da se stalno tuku i da gdje god dodju odma igraju nozevi.
Mozda je prije i tako bilo, al danas mislim nisu takvi.
Iso sam sad u ljuti dolac za odmor, da povjerim, sve normalno :)

da kod nas preko puta mostarskog blata kazu da su ovi iz ljutog dolca i iz jara svi ludi i da se stalno tuku i da gdje god dodju odma igraju nozevi.
Mozda je prije i tako bilo, al danas mislim nisu takvi.
Iso sam sad u ljuti dolac za odmor, da povjerim, sve normalno :)

I ja vjerujem da je to sa Ličanima šala. A ti si znači iz zapadne Hercegovine?

Škripar ili Ultras? :mrgreen:

ha ha dalmacija rulz:toothy2:
drugog nije ni bilo, nego vina...

Zurück
Oben