Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hat sich die Lage im Kosovo verbessert nach der Kosovo Unabhängigkeit ?

hat sich die lage im Kosovo nach der Unabhänigkeit verbessert?

• Etwas

Stimmen: 21 30,9%
  • viel

Stimmen: 21 30,9%
  • garnichts

Stimmen: 26 38,2%

• Umfrageteilnehmer
    68
Dann haben die Albaner in der autonomen Provinz Kosovo und Metochien auch die Flagge Serbiens zu respektieren.

Könnt ja die Albaner in Serbien in Albanien aufnehmen.

Schön, dass du die Flagge Zyperns bei "Land" stehen hast bzw. sie endlich akzeptierst und dich von deiner alten Klorollenfahne der türkischen pseudorepublik nordzypern abgewendet hast.

Sirp misin lan sen?

Hayır, ama çok Sırp dostlarım var ve bir Sırbistan hayranıyım. Gerçekten çok güzel bir ülke.

- - - Aktualisiert - - -

Schön, dass du die Flagge Zyperns bei "Land" stehen hast bzw. sie endlich akzeptierst und dich von deiner alten Klorollenfahne der türkischen pseudorepublik nordzypern abgewendet hast.

Dann folge mir und füge die Serbien Flagge hinzu. Hvala

Sirbistan güzel olabilir ama kosovanin neresi sirbistan?

Senin o savundugun sirbistan zamaninda "türkleri öldürüyorum" diye katliamlar yapti gafil seni.

Kosova ve Metohoya Sırbistanın bir eyaletidir.

Aralarında şerefsiz olabilir ama tanıdığım Sırplar yapılanlar için utanıyorlar ve Türklerle ilişkilerinin daha iyi olmasını diliyorlar. Sen bu siyasileri bırak, insanlık olarak Sırplar çok hoş insanlar.

Kosova ve Metohoya Sırbistanın bir eyaletidir.

Aralarında şerefsiz olabilir ama tanıdığım Sırplar yapılanlar için utanıyorlar ve Türklerle ilişkilerinin daha iyi olmasını diliyorlar. Sen bu siyasileri bırak, insanlık olarak Sırplar çok hoş insanlar.

Senin hayal dünyaninda bir eyaletdir.

Biz müslüman kardeslerimizin yanindayiz, askerlerimiz orda bosuna nöbet tutmuyor.

Yasasin bagimsiz Kosova, yasasin türk arnavut kardesligi.

Biz müslüman kardeslerimizin yanindayiz, askerlerimiz orda bosuna nöbet tutmuyor.

Türk-Arnavut kardeşliği diye bir kardeşlik yoktur, hepsi yalan dolan. Schau dir mal den albanischen Nationalhelden an (Skanderbeg), dass sagt genug über diese Freundschaft aus.

''Yaşasın bağımsız kosova'' neyse herkes oradan kaçıyor, yolsuzluk almış başını gidiyor bu gidişle Türkiyeyi bile geçerler.

Yaşasın tam bağımsız Sırbistan. Živela Srbija, Живела Србија !

- - - Aktualisiert - - -

Lan arap tohumları belli oluyor, müslüman olmayınca önemi yok.

Ben sadece bir tane kardeşim var oda benim öz ve öz kardeşim, ondan başka kardeşe gerek yok.

Türk-Arnavut kardeşliği diye bir kardeşlik yoktur, hepsi yalan dolan. Schau dir mal den albanischen Nationalhelden an (Skanderbeg), dass sagt genug über diese Freundschaft aus.

''Yaşasın bağımsız kosova'' neyse herkes oradan kaçıyor, yolsuzluk almış başını gidiyor bu gidişle Türkiyeyi bile geçerler.

Yaşasın tam bağımsız Sırbistan. Živela Srbija, Живела Србија !

- - - Aktualisiert - - -

Lan arap tohumları belli oluyor, müslüman olmayınca önemi yok.

Ben sadece bir tane kardeşim var oda benim öz ve öz kardeşim, ondan başka kardeşe gerek yok.

Kes sirp tohumu, gelipte katilleri savunma.

kosova-turk-taburu-gorev-kuvvet-komutanligi-tarihe-karisti-5600.jpg

43.jpg

kapak1.jpg

kosova-turk-temsil-heyeti-baskanligindan-iftar-IHA-20140714AW143321-2-t.jpg

Zurück
Oben