Allissa BOSANSKA BOSANKA 16 November 2009 #1.051 http://www.youtube.com/watch?v=ZCc4...idis - Nai Nai Nai (New Promo 2009) [HQ Sound
Epirote Ηπειρώτη&# 17 November 2009 #1.057 YouTube- EPIRUS MUSIC-N. FILIPPIDIS-SIATRAS-KAPSALIS
Epirote Ηπειρώτη&# 17 November 2009 #1.058 YouTube- EPIRUS MUSIC- PETROS LOUKAS-KYRITSIS 5 aideee embaa sto xoro na se dooo na xarooo dio matakia pou agaaaapoo opopooo ti xorooos *pfeif*
YouTube- EPIRUS MUSIC- PETROS LOUKAS-KYRITSIS 5 aideee embaa sto xoro na se dooo na xarooo dio matakia pou agaaaapoo opopooo ti xorooos *pfeif*
Epirote Ηπειρώτη&# 17 November 2009 #1.059 YouTube- EPIRUS MUSIC- IPEIROTIKO GLENTI opopopooo tis butanas YouTube- Πετρολουκας-Σιατρας (30 χρονια πριν)
YouTube- EPIRUS MUSIC- IPEIROTIKO GLENTI opopopooo tis butanas YouTube- Πετρολουκας-Σιατρας (30 χρονια πριν)
Amphion Keyboard Turner 17 November 2009 #1.060 To agélasto paidi: MITROPANOS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΘΕΛΑ YouTube- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑÎ�ΟΣ- ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΘΕΛΑ Απόψε θά 'θελα να 'ρθείς και να μου πεις σε θέλω απ' το σκοτάδι να φανείς σαν ξεχασμένο τρένο Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα να μου λες δεν πρέπει δεν μπορώ Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα κλαίει η αγάπη σαν μωρό Απόψε θά 'θελα να βγω στου κόσμου το μπαλκόνι να σου φωνάξω "όσο ζω ποτέ δεν θά'σαι μόνη" Zuletzt bearbeitet: 17 November 2009
To agélasto paidi: MITROPANOS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΘΕΛΑ YouTube- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑÎ�ΟΣ- ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΘΕΛΑ Απόψε θά 'θελα να 'ρθείς και να μου πεις σε θέλω απ' το σκοτάδι να φανείς σαν ξεχασμένο τρένο Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα να μου λες δεν πρέπει δεν μπορώ Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα κλαίει η αγάπη σαν μωρό Απόψε θά 'θελα να βγω στου κόσμου το μπαλκόνι να σου φωνάξω "όσο ζω ποτέ δεν θά'σαι μόνη"