Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hellenic Army - Info & Gallery

https://hellasjournal.com/2019/05/s...volo-archizoyn-ekpaideysi-oi-ellines-pilotoi/

f0d47211-oh-58-greece-flight-00025_v2-777x437.jpg


[h=1]Στις 22 Μαΐου η άφιξη Kiowa και Chinook στο Βόλο: Άρχίζουν εκπαίδευση οι Έλληνες πιλότοι[/h]
Ώρα μηδέν πλέον για την έλευση των ελικοπτέρων OH-58D Kiowa Warrior, που σύμφωνα τουλάχιστον με τα υπάρχοντα στοιχεία «ανοιχτών πηγών», το πλοίο που τα μεταφέρει από το λιμάνι Jacksonville των Ηνωμένων Πολιτειών, αναμένεται να φτάσει στον Βόλο στις 22 Μαΐου.

Πηγή: Στις 22 Μαΐου η άφιξη Kiowa και Chinook στο Βόλο: Άρχίζουν εκπαίδευση οι Έλληνες πιλότοι https://hellasjournal.com/2019/05/s...volo-archizoyn-ekpaideysi-oi-ellines-pilotoi/
 
Wir erhalten 2020: 18 amphibische, gepanzerte Truppentransporter AAV7A1 von den USA

Natürlich kostenlos:emir:


Το 2020 ξεκινούν οι παραδόσεις των πρώτων AAV7A1 στον Ελληνικό Στρατό

Την δωρεάν παραχώρηση από τα αμερικανικά αποθέματα, αμφιβίων τεθωρακισμένων οχημάτων AAV7A1, έχει εξασφαλίσει εδώ και μερικούς μήνες ο Ελληνικός Στρατός, προς κάλυψη των αναγκών της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.
Του Σάββα Δ. Βλάσση
ΠΗΓΗ: Doureios


Περί τα τέλη του 2018, το Γραφείο Αμυντικής Συνεργασίας (ODC) της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, ενημέρωσε για την έγκριση σχετικού ελληνικού αιτήματος, όπως αποκάλυψε ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ (τεύχος 37, Μάρτιος 2019).
Στην κατεύθυνση αυτή είχε παρέμβει προσωπικώς και ο τότε Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και νυν διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, πιέζοντας για την προώθηση του αιτήματος ώστε η αμερικανική πλευρά
να προσφέρει τους καλύτερους δυνατούς όρους.


Πράγματι, η ανταπόκριση ήταν θετική και τον παρελθόντα Δεκέμβριο οι αμερικανικές υπηρεσίες ειδοποίησαν για την ικανοποίηση του ελληνικού αιτήματος με ελάχιστο κόστος.
Οι Αμερικανοί δέχθηκαν να καλύψουν το κόστος των απαραιτήτων εργασιών συντηρήσεως και επισκευής πριν την παράδοση των οχημάτων, το ύψος του οποίου υπολογίζεται σε 25 εκατ. $ περίπου.


Εκτιμάται ότι η παράδοση των οχημάτων στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 2020 και ο αριθμός τους θα καλύπτει τις ανάγκες ενός Συγκροτήματος Αποβατικού Τάγματος, με 18 οχήματα τυπικής διαμορφώσεως,
ένα διοικητικό και ένα περισυλλογής.


Οι παραδόσεις στην Ελλάδα, εκτιμάται ότι σχετίζονται με την έναρξη παραδόσεων από το φθινόπωρο του 2019 των νέων Αμφιβίων Οχημάτων Μάχης (ACV) στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

Το ACV προορίζεται να αντικαταστήσει τα AAV7A1 σε αμερικανική υπηρεσία, με αποτέλεσμα την κήρυξη αριθμού εξ αυτών ως πλεονάζον υλικό (EDA).
https://www.defence-point.gr/news/t...doseis-ton-proton-aav7a1-ston-elliniko-strato
 

Anhänge

  • AAV-7A1-790x400.jpg
    AAV-7A1-790x400.jpg
    58,7 KB · Aufrufe: 46
Das versager land das anal gefickt würde von den Italienern kann mal die Klappe halten ,türken außer einer großen Klappe hat das Land nichts zu bieten.
 
Unsere griechischen Nachbarn werden die USA auf 270 Milliarden Euro Reparationszahlugen verklagen, wenn der Müll keine Flugzeugträger versenken kann.
Kannst du das in einer verständlicher Sprache formulieren? Werden was .....? Der Abi wohl in NRW gemacht?
 
Zurück
Oben