Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hrvati će graditi crnogorsku autocestu

Sta sad? Autoput ili autocesta??? (nije isto!!!)
89px-CH-Hinweissignal-Autostrasse.svg.png
ODER
70px-Motorway_DK_S.svg.png

????????????????

Ich dacht die Kroaten sagen zu Autoput, Autocesta. Wäre ja nicht das erste mal das sie gerne andere Wörter "verwenden" :D:D:D

Sta sad? Autoput ili autocesta??? (nije isto!!!)
89px-CH-Hinweissignal-Autostrasse.svg.png
ODER
70px-Motorway_DK_S.svg.png

????????????????

ma autocesta kazu ovi hrvati ko bajage, da bi ni slucajno neko primetio da pricaju srpski jezik nego neki takozvani HRVATSKI koj uopste ne postoj.

za temu:
split konstruktor? pa de im je pamet? jel nije pametnije tim ljudima da se da; koj ti hleb daju a ne ovim hrvatima oni se poseru na crnu goru?

ma autocesta kazu ovi hrvati ko bajage, da bi ni slucajno neko primetio da pricaju srpski jezik nego neki takozvani HRVATSKI koj uopste ne postoj.

za temu:
split konstruktor? pa de im je pamet? jel nije pametnije tim ljudima da se da; koj ti hleb daju a ne ovim hrvatima oni se poseru na crnu goru?

TI SI STOKA JEDNA GLUPA KOJA ZELI SAMO RATA. TEBE SE MORA UBITI KAO SVINJE!!!

A STA SAD IMA VEZE KAKO MI KAZEMO I VI? BAS SE VIDI KOJE AUTOCESTE SU BOLJE. VASI NISU :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

TI SI STOKA JEDNA GLUPA KOJA ZELI SAMO RATA. TEBE SE MORA UBITI KAO SVINJE!!!

A STA SAD IMA VEZE KAKO MI KAZEMO I VI? BAS SE VIDI KOJE AUTOCESTE SU BOLJE. VASI NISU :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sta cemo mi srbi vise sa vama vi ste nas vise od milion ubili i sad treba da radimo zajedno e ve ti kurac:birdman:

a za jezik dobro znas sta vi radite.

e ve ti jos jedan:birdman:

Zurück
Oben