Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

In Belgrad krachts beim Derby

To care objasni ovom GLODARU kako stvari stoje, na prosloj tekmi i to kuci bilo vas je 1000 hahaahahaha a nas na gostovanju ausverkauft rasprodato 1500 smesni ste.

BUDITE PONOSNI STO STE NAM KOMSIJE, STO STE KOMSIJE SVETSKOG SAMPIONA!!!

Gde ste cigani? Jel ste se skupljali haha?

I sta sada? Znas kako kolega, moze i 2 cigana na jedan grobar i ipak naduvajte, zato ste i tako dobili po picki na derbi a da ne pricamo sta se desavalo u ceskoj. ;)
Sram vas bilo!

attachment.php

:toothy10::jester::toothy2:

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Gde ste cigani? Jel ste se skupljali haha?

I sta sada? Znas kako kolega, moze i 2 cigana na jedan grobar i ipak naduvajte, zato ste i tako dobili po picki na derbi a da ne pricamo sta se desavalo u ceskoj. ;)
Sram vas bilo!

jao care vidi se da si dezinformisan, dobili smo po picki ali nas ne jebe pola evrope hehe uskoro ce tuluz opet, mi smo se ponosno oprostili na nasoj tvrdjavi trpali smo petarde, dobili slaviju ali nedovoljno, danank neiskustva!!!

A sad CESKA, pa tu su nas sjebali hrvati, to jest BBBoys-i oni su sezonu pre toga pravili sranja, pa je nas ceska policija docekala kao divljake imas snimke koji to potvrdjuju bez razloga su napali grupu navijaca. tu se nista nemoze pametnjakovicu. mislim da je o tome nepotrebno raspravljati da su DELIJE najaca grupa na balkanu (pogledaj samo parolu PRAVDA ZA UROSA) u svakom evropskom gradu imas grafite a i po celom svetu. Od SUN sportskog casopisa je to okarakterisano kao najbolji MARKETING ikada pa ti razmisli.

jao care vidi se da si dezinformisan, dobili smo po picki ali nas ne jebe pola evrope hehe uskoro ce tuluz opet, mi smo se ponosno oprostili na nasoj tvrdjavi trpali smo petarde, dobili slaviju ali nedovoljno, danank neiskustva!!!

A sad CESKA, pa tu su nas sjebali hrvati, to jest BBBoys-i oni su sezonu pre toga pravili sranja, pa je nas ceska policija docekala kao divljake imas snimke koji to potvrdjuju bez razloga su napali grupu navijaca. tu se nista nemoze pametnjakovicu. mislim da je o tome nepotrebno raspravljati da su DELIJE najaca grupa na balkanu (pogledaj samo parolu PRAVDA ZA UROSA) u svakom evropskom gradu imas grafite a i po celom svetu. Od SUN sportskog casopisa je to okarakterisano kao najbolji MARKETING ikada pa ti razmisli.

Koja pola evropa nas jebe? Ako se radi o Superleague, jbg druze barem smo stigli do toga a vi ste naduvali vec u kvalifikaciju.

A sta imaju veze Hrvati za Ceskom? To je igra bila vasa protiv Slavije Praga. Nema veze dal su oni tamo pre bili.
A sto se tice snimka pogledao sam ih dosta. I kazes da u svakom evropskom gradu ima grafiti od vas? Previse sanjas haha

Zurück
Oben