Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

In Belgrad krachts beim Derby

Koja pola evropa nas jebe? Ako se radi o Superleague, jbg druze barem smo stigli do toga a vi ste naduvali vec u kvalifikaciju.

A sta imaju veze Hrvati za Ceskom? To je igra bila vasa protiv Slavije Praga. Nema veze dal su oni tamo pre bili.
A sto se tice snimka pogledao sam ih dosta. I kazes da u svakom evropskom gradu ima grafiti od vas? Previse sanjas haha

Kao prvo i mi sebe zovemo cigani nije problem ALI VISE DELIJE!!! po tome smo poznati!!!

e sad trpaju vas Briz, tuluz, Apoel i td.

Dinamo je sezonu pre igrao protiv sparte i Bad Blue Boys su napravili haos tamo porazbijali sve, cesi su na to podsetili i odma je grupu opkolila policija.

dobro je to sto gledas nase snimke uredu je nemamo nista protiv heheh.

nemam sad vremena ali ako mogu sutra cu ti postaviti nekoliko u skoro svakom gradu u evropi ima transparent Pravda za UROSA, neki su od delija iz dijaspore a neki od ostalih navijackih grupa pa cak u ceskoj su navijaci sparte ispisali PRAVDA ZA UROSA cak u MOLDAVIJI postoji grafit jesi li ti normalan... nemozes bolje znati imam tri cetiri ortaka koji su na svakoj utakmici bilo gde... i ja kad imam vremena.

a za slike potrazi malo po internetu... sutra kao sto rekoh ako imam vremena postavicu a sad mora da legnem da spavam ustajem u 5 jebiga.

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!

Nichts Neues vom Derby in Belgrad.

Wird im Marakana Stadion gespielt, sind die Exzesse der Grobari größer.
Wird im JNA Stadtion gespielt, so sind die Exzesse der Cigani größer.

Es ist allgemein bekannt, wer zuerst angefangen hat mit der Demolierung der fremden Stadien, werd aber dazu nichts sagen, weil ich dann gleich von Halbstarken beschimpft werde, die keinen Sinn für Objektivität haben.

der beste satz auf facebook den ich gelesen habe war von den cigani

sta je bre, sada ste grobari kad pobedite derbi, a gde ste bili pre :toothy7:

To care objasni ovom GLODARU kako stvari stoje, na prosloj tekmi i to kuci bilo vas je 1000 hahaahahaha a nas na gostovanju ausverkauft rasprodato 1500 smesni ste.

BUDITE PONOSNI STO STE NAM KOMSIJE, STO STE KOMSIJE SVETSKOG SAMPIONA!!!

pozelimo im puno srece sutra haha...u tuluzu....vodja navijaca tuluza reko bice osveta da nece te dozivjet zivi petak ujutro.....ako ste srbi ubij te ih za to...

Zurück
Oben