Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ist Dino Merlin der "bosnische Thomson"?

Ist Dino Merlin der "bosnische Thomson"?

• Umfrageteilnehmer
    37

Yugo4ever

Komunjara
Ich habe in letzer Zeit ein Paar Texte gelesen, in denen Dino Merlin immer wieder mit dem kroatischen Ustasa Sänger Marko Perkovic vergliehen wird. Ich wollt wissen was eure Meinung dazu ist?

Ich glaube kaum dass ein bosnischer Thompson zusammen mit einem serbischen Joksimovic ein Lied machen würde...!
Denn dann wär er ein echter Superman

Glaube nicht, aber möglich ist es.Ich habe nur wenig seiner Lieder gehört :wink:

DANI: A da li biste, i pod kakvim uvjetima, otišli u Beograd? Ko zna koliko bi se desetina tisuća ljudi tamo skupilo na Merlinovom koncertu?

MERLIN: Moram biti iskren i reći da to nije tako jednostavno pitanje. Dopalo se nekom ili ne, postoje razlozi zbog kojih bih ja možda trebao otići u Beograd, jer ja nisam od onih koji sve stavljaju u isti tor. Ja pišem pjesme, i postoje uvjeti pod kojima bih otišao u Beograd. Srbi bi brzim koracima trebali početi postajati Nijemci: trebao bi se pojaviti srpski Willy Brandt, trebali bi uzeti lijekove za svoje bolesti, jer evidentno su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bih trebao u Beograd. Jer, bolesnici se obilaze. Drugi razlog je da kao žrtva imam pravo na prvi korak. Kad su počela granatiranja Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, ja sam rekao da ću doći tamo kad budu padale granate.

:roll:

Yugo4ever schrieb:
Ich habe in letzer Zeit ein Paar Texte gelesen, in denen Dino Merlin immer wieder mit dem kroatischen Ustasa Sänger Marko Perkovic vergliehen wird. Ich wollt wissen was eure Meinung dazu ist?

Er ist irgendwas dazwischen.

Yugo4ever schrieb:

pa jebga sad. znas bosanski. poslusaj mu pjesme i sam odluci.

jest mal ne reko thompson. patriota jeste, sto i treba da bude al'nije nacionalista nikad bio niti ce biti. imate nekad stvarno cudne ideje.

Veliki_Dzon schrieb:
Ich glaube kaum dass ein bosnischer Thompson zusammen mit einem serbischen Joksimovic ein Lied machen würde...!
Denn dann wär er ein echter Superman

nisam ja supermaaaaaaaaaaaaaaaan,pa da mogu tooooo na ledjima da podneseeeeeeeeeeeeeeem...............^^

Zurück
Oben