Stipan
Di si bolan!
On je popusio i to pravo. Narod zna!
Von wo haste das, wer hat das geschrieben?
On je popusio i to pravo. Narod zna!
....jer bosanac je glup i tvrdoglav, iako mu je lose do bola opet ce birati iste hajvane koji ce ga jos vise upropastiti od izbora do izbora...
Und schon wieder haben die Nationalisten gewonnen. Als wenn man vom Nationalismus alleine satt werden könnte....
BiH hat absolut nichts aus der Geschichte gelernt. Schade, einfach nur schade, oder wie es Edo Maajka sagen würde:
Edo Maajka - Mater Vam Jebem - YouTube
A koga da biraju ko fol SDP ,,birani su bili u federacije i ???velikog nista..a Dayton i na jedno i na drugo Strane koci..jel taj Apparat je kao dobrodoslicu za krast..ne znam, al nekako mi i nije zao glupog naroda dole u bih, imaju tu jebenu moc da naprave promjene i sta urade na svakim prokletim izborima, iste hajvane i stranke biraju, iste te koji su ih doveli do statusa najsiromasnije drzave u evropi, pa neka onda sami ste krivi, u mozak penetrirani narode.
bice redovi pred narodnim kuhinjama veci i veci isto tako vise ce ljudi da kopaju po kontejnerima smeca da bi nasli sta za jesti. ali sami su krivi i sve manje mi je njih zao.
mladi sposobni ljudi ce sve vise i vise da napustaju zemlju (dosta ih je vec i napoustilo), a ostace uhljupi i guzcolizci i rodjaci od takozvane elite, manje se ljudi vjencavaju, manje se djece radjaju, i to je sve plod dosadasnje politike, i za narednih 20 godina ce isto biti, jer bosanac je glup i tvrdoglav, iako mu je lose do bola opet ce birati iste hajvane koji ce ga jos vise upropastiti od izbora do izbora...
Muslime wollen einen islamischen Zentralstaat Bosnien mit der Türkei als engsten Partner,
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen