Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Jetzt Amtlich: Franjo Tudjman war Kopf einer verbrecherischen Vereinigung.

Ovo nikad nece da prodje... ako su nemci namestili za Gotovinu da od 20 godine jednostavno ide kuci i onda pocinje da citira ljubavne romane onda ce i ovo da obore...ako ne u prvu onda u drugu instancu i zdravo djaci.

Zadnje sto nemcima treba je EU Clan sa osudjenim predsednikom kojeg su oni podrzavali

Ovo nikad nece da prodje... ako su nemci namestili za Gotovinu da od 20 godine jednostavno ide kuci i onda pocinje da citira ljubavne romane onda ce i ovo da obore...ako ne u prvu onda u drugu instancu i zdravo djaci.

Zadnje sto nemcima treba je EU Clan sa osudjenim predsednikom kojeg su oni podrzavali

Ma svejedno bre, ja samo hocu moje pare!! :mad:

Ääääh, wer nimmt den das Haager Tribunal ernst?! Eh alles politisch....ou, verdammt, Gotovina.....ne ne, das Haager Tribunal hat scho Recht.....ou, verdammt.....

Ma jah...Nada umire na kraju. Pa ti se nadaj i ujedaj sad okolo...od Gastarbajtera do ne znam cega....:D

Prije svega sud je pokazao da nije politicki. Mjecec dana prije ulazka Hrvatske u EU, sud je donio odluku da Tudjmana kvalifikuje kao zlocinca.

Drugo: U slucaju Gotovine, Cermaka itd. se obrana RH oslonila na legitimno pravo RH da u sklopu legitimne akcije jedne suverene drzave suzbije pobunu. Sushtinski se sud oslonio samo na brionske protokole i one nisu bile dovoljne da krajnje definisu Tudjmanove najmere.

U Bosni stvari stoje drugacije, jer je dokazni material ogromniji i dalke precizniji.

Pomiri se s tim: Ono sto smo svi znali godinama, sad treba stici i u zapadnu Hercegovinu.

tjesi se tjesi
citamo se nakon dvi godine. samo budala se mogla nadat oslobadjajucoj presudi. a samo budala se nada potvrdi prvostupanjske presude nakon zalbe.
uostalome, ne znam zasto si se ti nasa prozvan na 'nepismenog gastarbajtera'. vidim da ti idu padezi i slicno. ali ako te cini sretnim, eto ti.

nazdravi s rakijom (ili ako ne smis, tekucim jogurtom) i uzivaj jedno dvjie godine.

Junuz_Đipalo;3725945 schrieb:
prvostupanjska
u drugostupanjskoj ce bit 90% tocki pobijeno
i zdravo

bice ode jedno 60 stranica blablabla nepismenih gastarbajtera: udrite
da svi smo mi nepismeni jedini ti si pametan....junuz pametnjakovic

Zurück
Oben