Chef de Cuisine
Top-Poster
Was ist falsch daran ?
Es war -genau betrachtet- so falsch oder so richtig wie die Republika Srpska Krajina.....
Was ist falsch daran ?
Ovo nikad nece da prodje... ako su nemci namestili za Gotovinu da od 20 godine jednostavno ide kuci i onda pocinje da citira ljubavne romane onda ce i ovo da obore...ako ne u prvu onda u drugu instancu i zdravo djaci.
Zadnje sto nemcima treba je EU Clan sa osudjenim predsednikom kojeg su oni podrzavali
Ma svejedno bre, ja samo hocu moje pare!!
Ma jah...Nada umire na kraju. Pa ti se nadaj i ujedaj sad okolo...od Gastarbajtera do ne znam cega....
Prije svega sud je pokazao da nije politicki. Mjecec dana prije ulazka Hrvatske u EU, sud je donio odluku da Tudjmana kvalifikuje kao zlocinca.
Drugo: U slucaju Gotovine, Cermaka itd. se obrana RH oslonila na legitimno pravo RH da u sklopu legitimne akcije jedne suverene drzave suzbije pobunu. Sushtinski se sud oslonio samo na brionske protokole i one nisu bile dovoljne da krajnje definisu Tudjmanove najmere.
U Bosni stvari stoje drugacije, jer je dokazni material ogromniji i dalke precizniji.
Pomiri se s tim: Ono sto smo svi znali godinama, sad treba stici i u zapadnu Hercegovinu.
Es war -genau betrachtet- so falsch oder so richtig wie die Republika Srpska Krajina.....
da svi smo mi nepismeni jedini ti si pametan....junuz pametnjakovicJunuz_Đipalo;3725945 schrieb:prvostupanjska
u drugostupanjskoj ce bit 90% tocki pobijeno
i zdravo
bice ode jedno 60 stranica blablabla nepismenih gastarbajtera: udrite
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen