Bezolovno
Gesperrt
Seine Aussage war mehr als peinlich.
Jovanić: "Srbija prioritet, ali moram da vidim da li sam na spisku za Mondijal"
Naša reprezentacija prva opcija za golmana Spartaka, ali ako ne bude putovao na SP, onda će razmišljati o drugoj soluciji, odnosno o tome da brani za Bosnu.
Mnogo se prašine diglo oko jučerašnje vesti da se Milan Jovanić, golman Spartaka, premišlja oko poziva u reprezentaciju i da odmerava dve opcije, jedna je gol Srbije, a druga Bosne.
On je pojasnio svoju dilemu.
„Ako budem na spisku za Južnu Afriku, naravno da ću braniti za Srbiju. To je moj prioritet. Kada budem načisto da li sam kandidat za Južnu Afriku, onda ću moći da razgovaram sa drugima“, kaže golman Spartaka.
Jovanić smatra da ako ne bude na spisku selektora Antića za Mondijal, da nije nekorektno da počne da vodi računa o sebi, odnosno da pregovara sa
Bosancima.
Jovani?: "Srbija prioritet, ali moram da vidim da li sam na spisku za Mondijal"
So einen will ich nicht in der Nationalmannschaft haben und ich bin mir sicher das viele Serben ihn wegen dieser Aussage auch nicht in der serbischen Nationalmannschaft haben wollen.
BiH hat zurzeit sowieso keine Torwartsorgen mehr, eher ein Luxusproblem. Kenan Hasagic, Asmir Begovic und Jasmin Buric sind Kandidaten.
Ja das habe ich erst jetzt gelesen absolut einer Meinung mit dir.
![icon14.gif](http://www.balkanforum.info/images/icons/icon14.gif)