Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Jugoslavija kakve nikada nece biti

Dobojlija

Ultra-Poster
2977117514.jpg

hoffmann%20eric,%20barbarez,%20lux%20-bosnie%2010.09.2003%20.jpg

brazzo2.JPG

prso.jpg

040825160736.w333rfqa1b.jpg

UCL_6_April_Kovac.jpg

_40943639_kezman300_getty.jpg

ivan_klasnic.JPG

srna.jpg

igortudor205_me_e.jpg

1560167273.jpg

5261-media.jpg

rezerve:

Butina
Spahic
Cimerotic
Bolic
Kranjcar
Klasnic
Misimovic

Selektor Ivica Osim

ivica02.jpg

Pomocnici

Ciro Blazevic

miroslav%20ciro%20blazevic.jpg

Srecko Katanec

448181.jpg

SFRJ

sfrj.jpg

Abgelehnt, wo ist mIhajlovic, die Legende, Mr. "Ich bin so Cool, du kannst deinen Vodka an meinen Eiern Kühlen"?

mihajlovic01.jpg

Und wieder mal :arrow: Provalite pogled Sudije :mrgreen:

Mare-Car schrieb:
Abgelehnt, wo ist mIhajlovic, die Legende, Mr. "Ich bin so Cool, du kannst deinen Vodka an meinen Eiern Kühlen"?

mihajlovic01.jpg

abgelehnt haha pa ovo bi bio idealni tim. Mihajlovic moze uciti igrace kako se psuje :mrgreen:

Dobojlija schrieb:
Mare-Car schrieb:

mihajlovic01.jpg

abgelehnt haha pa ovo bi bio idealni tim. Mihajlovic moze uciti igrace kako se psuje :mrgreen:

Von wo ist der Torwart? Ideal wäre der jetzige Serbische Torwart, wir haben nur 1 Tor bekommen in der gesamten qualifikation für die Wm :D

Dobojlija schrieb:
Mare-Car schrieb:
Dobojlija schrieb:
a jebem te u nos :lol: pa pogledaj gore piseti Dragoslav Jevric a boze sacuvaj hajvana :mrgreen:

Ich weiß ja nich wie der derzeitige heisst :mrgreen: Ich bin noch aus der Ivica Kralj zeit ;) :D

Ivica Kralj tut mir leid dobijo je 6 golova u jednoj utakmici toliko niste nikada izgubli osim tada koliko ja znam.

Ma bezi, nemoze on sam sve da uradi, razumes? Kad odbrana ne drzi ni malo , onda je on sam u golu a trce 2-5 od jednom prema njemu...mogu da ga mustraju kako hoce.

Zurück
Oben