Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Jugoslovenska Unija

also 1991 war ich mit anderen sachen beschäftigt :)
bis zum november dann musste ich von heute auf morgen mein ein und alles verlassen um zu überleben...

also 1991 war ich mit anderen sachen beschäftigt :)
bis zum november dann musste ich von heute auf morgen mein ein und alles verlassen um zu überleben...

bei mir wars ende 93:( :(
aber heute ist das leben auch nicht schlecht!:rolleyes:

danas nam je mnogo bolje, novi grad i novi stan! stari nam je posto fora, kantonalni ministar. ali meni je u glavi, uvjek ista slika,isti fles........

zabranjeno- jugo 45:D :D :D

ja sam sretan sto vise nema srboslavije, samo steta sto se ratovalo zbog toga...

War Tito ein Serbe? Und der letze jugoslawische Präsident Stipe Mesic auch einer?

Tebi izgleda ostalo samo onih zadnjih par "trenutaka" od bivse Jugoslavije u sijecanju. Naravno... Sa problemima na Kosovu u 80tim se digo srpski nacionalizam, Slobo i ostala kompanija. Naravno da su takozvana "braca" Rusi tome mnogo pomogli, i podigli to malo vise, kao sto su vama Svabe. I eto... otislo je sve u kurac. Danas samo jedne druge krivimo i jedemo govna. - Balkanski mentalitet

Danas se ulizujemo nasom "barcom". Srbi Rusima, Vi Njemcima, Bosnjaci Turcima,..itd.. A na Balkanu, gdje usko na jednom mjestu zajedno zivimo okrecemo jedni drugima ledja i jebemo i dalje jedni drugima mater.

A Njemci i Francuzi poslje toliko groznog i krvavog 2. svijetkog rata stvorili Evropsku Uniju!!! Ali jebiga Brate... Mi smo Balkanci. Najbolje znamo srati i jesti govna. Sto jest jest..

War Tito ein Serbe? Und der letze jugoslawische Präsident Stipe Mesic auch einer?

Tebi izgleda ostalo samo onih zadnjih par "trenutaka" od bivse Jugoslavije u sijecanju. Naravno... Sa problemima na Kosovu u 80tim se digo srpski nacionalizam, Slobo i ostala kompanija. Naravno da su takozvana "braca" Rusi tome mnogo pomogli, i podigli to malo vise, kao sto su vama Svabe. I eto... otislo je sve u kurac. Danas samo jedne druge krivimo i jedemo govna. - Balkanski mentalitet

Danas se ulizujemo nasom "barcom". Srbi Rusima, Vi Njemcima, Bosnjaci Turcima,..itd.. A na Balkanu, gdje usko na jednom mjestu zajedno zivimo okrecemo jedni drugima ledja i jebemo i dalje jedni drugima mater.

A Njemci i Francuzi poslje toliko groznog i krvavog 2. svijetkog rata stvorili Evropsku Uniju!!! Ali jebiga Brate... Mi smo Balkanci. Najbolje znamo srati i jesti govna. Sto jest jest..

jebiga jaro! takav ti je zivot! treba jos godina proci pa da se mi smirimo!

pa nece vise nikad bit te stvorevine od drzave,
dieses jugoslawien war nur mit diktatorischen mitteln zusammenzuhalten i nije ni cudo sto se raspala...

nikad vise

a vi jugonsotalgicar idite na jedan mali otok i fino napravite vasu malu jugoslaviju tamo i pustite nas normalne zitelje na miru...

Zurück
Oben