NIKAD VISE JUGOSLAVIJA
P.S. citajte moj sig
also 1991 war ich mit anderen sachen beschäftigt
bis zum november dann musste ich von heute auf morgen mein ein und alles verlassen um zu überleben...
ja sam sretan sto vise nema srboslavije, samo steta sto se ratovalo zbog toga...
War Tito ein Serbe? Und der letze jugoslawische Präsident Stipe Mesic auch einer?
Tebi izgleda ostalo samo onih zadnjih par "trenutaka" od bivse Jugoslavije u sijecanju. Naravno... Sa problemima na Kosovu u 80tim se digo srpski nacionalizam, Slobo i ostala kompanija. Naravno da su takozvana "braca" Rusi tome mnogo pomogli, i podigli to malo vise, kao sto su vama Svabe. I eto... otislo je sve u kurac. Danas samo jedne druge krivimo i jedemo govna. - Balkanski mentalitet
Danas se ulizujemo nasom "barcom". Srbi Rusima, Vi Njemcima, Bosnjaci Turcima,..itd.. A na Balkanu, gdje usko na jednom mjestu zajedno zivimo okrecemo jedni drugima ledja i jebemo i dalje jedni drugima mater.
A Njemci i Francuzi poslje toliko groznog i krvavog 2. svijetkog rata stvorili Evropsku Uniju!!! Ali jebiga Brate... Mi smo Balkanci. Najbolje znamo srati i jesti govna. Sto jest jest..
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen