Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kako su Bošnjaci postali Muslimani? - Muhamed Filipović

nerazumjes ti to jarane dobro,
prije sto su osmani vladali nad nasim zemljamama bilo je i srpsko i hrvatsko kraljevstvo,
dok je bosanska kraljevina nastala tek iz srpskog i hrvatskoga kraljevstva, znaci nije je bilo prije srp/hrv kraljevine

razumjes sta ti hocu reci?
nisu srbi i hrvati mogli vladali nad bosancima, zato sto do tada bosanaca upoce nije bilo to jeste bosanski identitet.
A Osmanlije su upali i vladali nad drugim kraljevinama ;)

A sto se tice kotromana, o najvjerovatnije ima madare kao pretke

Nadji mi dokument da je Bosanska kraljevina nastala iz Srpskog i Hrvatskog kraljevstva;)

Drugo, ako nije bilo Bosanskog identiteta zasto su onda bili krstaski pohodi na Bosnu, ako smo vec bili Srbi i Hrvati?;)

Schon merkwürdig....

Da kommt so ein dahergelaufener Penner von Seselj und erzählt das selbe wie unser möchtegernislamist Bosnjak. Nur das in seselj Version alles Serben sind....

möchtegernislamist Bosnjak sagt das selbe nur sind eben alles konvertierte Bosnjaken!

Der Threadersteller überzeugt in seinen Aussagen durch faszinierende Logik. Natürlich waren die Osmanen ein friedliches Volk was keinen Krieg im Sinn hatte und vor lauter Freundlichkeit bot man den Leuten, nur so zum Spass, die freiwillige Möglichkeit zum Islam zu konvertieren....

Wen bitte wollt ihr denn verarschen???

Schon merkwürdig.....
Da kommt wieder so ne Natter die glaubt ne Cobra zu sein daher und vergleicht Tatsachen und Fakten die mehrfach dokumentiert und auch logisch sind mit Nationalistischem Seselj Geschwätz anstatt das Thema mal zu verstehen und zu lesen und dann jedesmal diese Islam-Phobie als ob der Christliche Glauben friedlicher auf den Balkan kam

Wen bitte wollst ihr denn verarschen???

Ko ovdje prica o Hrvatskoj?:rolleyes:
Koliko sam do sad skontao ti si iz Hrvatske ako grijesim, pardon onda..

Kao drugo, sta ova tema ima s Srbima i Hrvatima? Tme je cisto historija BOSANSKIH MUSLIMANA..
Sto nikako ne moze biti provokacija;)

Provokacija je sto ti mene vrijedjas, i pises da ja provociram neki narod, jedino ako se ti osjecas kao Bosnjak musliman onda mozda i jeste provokacija;)
Nauci se citat ok cao;)

Hör auf rumzukacken! Ich hab dir letztens schon deine Threads rausgesucht und aufgezeigt das mindestens 80% deiner Themen gegen das Christentum, oder alles nichtbosniakische gehen!

Aber Batakanda hat recht: Am besten ist es auf deine Märchen und Provokationen gar nicht einzugehen.

Daher auch dir, Seselj für arme, CAO!

najjaci thread na svitu

a ja budala se tija prijavit na stranicu forum.bajke_i_basne.org...
nema ba potrebe, ode je sve na jednom mistu!

hvala na zabavi, do suza san se nasmija!

pogledat cu sutra opet temu, ipak je ponediljak, radni dan, vamo tamo... pa se valja malo nasmijat...

a ko ovo komentira i ima potribu nesto dokazivat... batalite braco, batalite, nece se normalan covik petljat u nebuloze...

Neboluze kad se o Bosni radi se samo cuje iz Hrvatske i Srbske strane a ipak se mores da smijes svojima zemljacima

Zurück
Oben