Ravna_Posavina
Spitzen-Poster
Von mir kriegt er ein danke xD
Du bist ja auch katholischer Serbe
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Von mir kriegt er ein danke xD
Niko nije rekao da je Bosna uvijek bila srpska, Bosna je bila do 1100 godine u razlicitim kraljevstvimata, hrvatsko, srpsko odnosno rasko i bugarsko kraljevstvo (cak sam procitao da su i madari vladali jednom)
do tada ni jednom u povijesti Bosna nije bili autonomna ili nezavisna zemlja/kraljevina/banovina niti je imala cvrste granice
a to sto nama magic tvrdi da je jos za vrijeme ilira bio narod koji se nazivo bosnaja ili nesto tako, ja se pitam zasto se nigdje ne nalazi ime tog naroda i pogotovu ime domovine tog naroda u starim dokumentima i kartama gdje se tvrdi da su bili suvereni narod
tek onda 1100 godine je Bosna prvi put imala autonomno stanje ali kralja i narod koji su prakticno bili srbi i hrvati. Samo prati pretke kralja tvrtka i vidjet ces da su oni bili Hrvati i Srbi
Tvrtko was the firstborn child of Vladislav Kotromanić and Jelena Šubić (Croatian), who were married at the Šubić's Klis Fortress (located in present day Croatia) during summer-long festivities open to the whole population. Tvrtko's father, Vladislav of Kotroman was the son of Bosnian ban Kotroman and the Serbian princess Elizabeth.
Schon merkwürdig....
Da kommt so ein dahergelaufener Penner von Seselj und erzählt das selbe wie unser möchtegernislamist Bosnjak. Nur das in seselj Version alles Serben sind....
möchtegernislamist Bosnjak sagt das selbe nur sind eben alles konvertierte Bosnjaken!
Der Threadersteller überzeugt in seinen Aussagen durch faszinierende Logik. Natürlich waren die Osmanen ein friedliches Volk was keinen Krieg im Sinn hatte und vor lauter Freundlichkeit bot man den Leuten, nur so zum Spass, die freiwillige Möglichkeit zum Islam zu konvertieren....
Wen bitte wollt ihr denn verarschen???
Kao i svaki put dodjes vrijedjat me, i onda kad ti nesto kazem odes plakat![]()
nerazumjes ti to jarane dobro,B0šNjAk;1647815 schrieb:
Aha a ko je sve vladao nad Srbijom? Primjer Turci 500godina i jeste sad Turci? Ili i dalje Srbi?
Ili isto vezano za Hrvatsku, ko je sve vladao nad njom i jesu onda oni pripadnici tih naroda a ne Hrvati?
Cisto poznato da su kraljevi zenili se s princezama iz drugog kraljevstva, sta ti je tu onda cudno?
Kraljevska loza nikad nije cisto jedne nacijeValjda neke osnove znas..
A vidis da je Ban kotroman ozenio se s Srpkinjom, vidis glavna muska loza je bila BosnjackaDa nije bila, bilo bi naglaseno, a naravno i boldovano od tebe
Das ist die Wahrheit und somit keine Beleidigung! Du nervst mit deiner ständigen Propaganda und Hetze Scheisse!
Wenn du meinst das wir alle Bosniaken sind, OK schön für dich, belüg dich weiter selbst udn gut ist! Aber nerv doch die anderen nicht mit so einem Scheissgelaber.
najjaci thread na svitu
a ja budala se tija prijavit na stranicu forum.bajke_i_basne.org...
nema ba potrebe, ode je sve na jednom mistu!
hvala na zabavi, do suza san se nasmija!
pogledat cu sutra opet temu, ipak je ponediljak, radni dan, vamo tamo... pa se valja malo nasmijat...
a ko ovo komentira i ima potribu nesto dokazivat... batalite braco, batalite, nece se normalan covik petljat u nebuloze...
Das ist die Wahrheit und somit keine Beleidigung! Du nervst mit deiner ständigen Propaganda und Hetze Scheisse!
Wenn du meinst das wir alle Bosniaken sind, OK schön für dich, belüg dich weiter selbst udn gut ist! Aber nerv doch die anderen nicht mit so einem Scheissgelaber.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen