Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

KARADZIC IST ANGEBLICH GEFASST!!

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am
Dinarski-Vuk schrieb:
Sumadinac schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
rasoooooooooooooooooab4.jpg

ja nisam radovan...

HVALA BOGU :!:

Nisi ti Srbin :wink:

ja jesam srbin iz srce srbije,nisam hrvat! ;)

ps: serem se na Radovana zlocinca ko ubio decu i civile,takodje serem se na sve te sorte!!

Sumadinac schrieb:
ps: serem se na Radovana zlocinca ko ubio decu i civile,takodje serem se na sve te sorte!!

Ti mozes samo u WC-u srati, a ja nepodnosim velike pickice iz Dijaspore koji jedva pricaju nas jezik i samo znaju dizati tri prsta u vis i slusati Cecu, i odma su automatski to veliki Srbi :!:

A gramatika ti je za onu stvar a i prvi put cujem da je Radovan osobno ubijao neduzne civile :roll:

Znas u cemu je problem Dejane, ne sto ti mrzis Radovana, to je tvoje stvar, nego nesto sam drugo kod tebe primetio ...

Prvo si Demokrata, sutra Komunjara a prekosutra si Cetnik i tako stalno mjenjas misljenje i strane dje god imas korist ...

I jos nesto, koliko sam puta vec vidio sta si piso nama iz Krajine a drugi dan si nas kao "stitio " ...

E vidis ja se na takve poserem ...

Dinarski-Vuk schrieb:
Sumadinac schrieb:

Ti mozes samo u WC-u srati, a ja nepodnosim velike pickice iz Dijaspore koji jedva pricaju nas jezik i samo znaju dizati tri prsta u vis i slusati Cecu, i odma su automatski to veliki Srbi :!:

A gramatika ti je za onu stvar a i prvi put cujem da je Radovan osobno ubijao neduzne civile :roll:

ja mrzim pickice koje vole zlocince.ja dizem 3 prsta kad ja hocu i kad se meni dize,ja slusam cecu kad se meni slusa.nemoram ja da idem u rat da budem veliki srbin i da budem stolz na moju zemlju. glup si..

mozda radovan nije ubio ljude ali je naredio drugima,to je isti k**** drugo pakovanje,serem mu se u usta ona smrdljiva.da bog da bogino taj radovan,takve ne trebaju da zive.

Dinarski-Vuk schrieb:
Znas u cemu je problem Dejane, ne sto ti mrzis Radovana, to je tvoje stvar, nego nesto sam drugo kod tebe primetio ...

Prvo si Demokrata, sutra Komunjara a prekosutra si Cetnik i tako stalno mjenjas misljenje i strane dje god imas korist ...

I jos nesto, koliko sam puta vec vidio sta si piso nama iz Krajine a drugi dan si nas kao "stitio " ...

E vidis ja se na takve poserem ...

ne seri bre,ja sam uvek bio monarchista!!! Ich waqr nie für Kommunisten,was laberst du für ein Dreck!!! Ich wähle nur tadic weil es eben keihne bessere Alternative gibt zur Zeit und ein Königreich Serbien noch nicht in Sucht ist.

a za krajinu sam ja uvek bio,samo kad mi dodju neki kao ti da seru nesto i da podjebavaju da ja nisam srbin sto nevolim zlocinca onda jebiga brate...

Sumadinac schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Sumadinac schrieb:

ja mrzim pickice koje vole zlocince.ja dizem 3 prsta kad ja hocu i kad se meni dize,ja slusam cecu kad se meni slusa.nemoram ja da idem u rat da budem veliki srbin i da budem stolz na moju zemlju. glup si..

mozda radovan nije ubio ljude ali je naredio drugima,to je isti k**** drugo pakovanje,serem mu se u usta ona smrdljiva.da bog da bogino taj radovan,takve ne trebaju da zive.

Haha kad sam ja reko da treba da ides u rat da budes veliki Srbin ? :roll:
A da "stolz" se na nasem kaze "ponosan " .... to ovako sa strane al ti kao Srbin iz Srce Srbije bi to moro bolje znati nego jedan pravoslavni Hrvat kao sto sam ja jel tako ?
Jos ti jednom kaze, mozes ti njega pljuvati koliko god hoces tvoje pravo, al vjeruj mi da si iz RS drukcije bi prico ... al to sad nije ni vazno ...

Zurück
Oben