Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:
Nisi ti Srbin![]()
Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:
Nisi ti Srbin![]()
ja jesam srbin iz srce srbije,nisam hrvat!![]()
Sumadinac schrieb:ps: serem se na Radovana zlocinca ko ubio decu i civile,takodje serem se na sve te sorte!!
Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:ps: serem se na Radovana zlocinca ko ubio decu i civile,takodje serem se na sve te sorte!!
Ti mozes samo u WC-u srati, a ja nepodnosim velike pickice iz Dijaspore koji jedva pricaju nas jezik i samo znaju dizati tri prsta u vis i slusati Cecu, i odma su automatski to veliki Srbi :!:
A gramatika ti je za onu stvar a i prvi put cujem da je Radovan osobno ubijao neduzne civile :roll:
Dinarski-Vuk schrieb:Znas u cemu je problem Dejane, ne sto ti mrzis Radovana, to je tvoje stvar, nego nesto sam drugo kod tebe primetio ...
Prvo si Demokrata, sutra Komunjara a prekosutra si Cetnik i tako stalno mjenjas misljenje i strane dje god imas korist ...
I jos nesto, koliko sam puta vec vidio sta si piso nama iz Krajine a drugi dan si nas kao "stitio " ...
E vidis ja se na takve poserem ...
Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:ps: serem se na Radovana zlocinca ko ubio decu i civile,takodje serem se na sve te sorte!!
Ti mozes samo u WC-u srati, a ja nepodnosim velike pickice iz Dijaspore koji jedva pricaju nas jezik i samo znaju dizati tri prsta u vis i slusati Cecu, i odma su automatski to veliki Srbi :!:
A gramatika ti je za onu stvar a i prvi put cujem da je Radovan osobno ubijao neduzne civile :roll:
ja mrzim pickice koje vole zlocince.ja dizem 3 prsta kad ja hocu i kad se meni dize,ja slusam cecu kad se meni slusa.nemoram ja da idem u rat da budem veliki srbin i da budem stolz na moju zemlju. glup si..
mozda radovan nije ubio ljude ali je naredio drugima,to je isti k**** drugo pakovanje,serem mu se u usta ona smrdljiva.da bog da bogino taj radovan,takve ne trebaju da zive.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen