Ravnokotarski-Vuk
Gesperrt
Maradona, kao prvo pravopisni Hrvatski jezik nepostoji, to je tek nakon 1991 došlo u rjed.. Znači i Crnogorci pričaju Hrvatski Jezik, pošto kažu mlijeko, vijetar, rijeka itd.. :?:
Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:ps: serem se na Radovana zlocinca ko ubio decu i civile,takodje serem se na sve te sorte!!
Ti mozes samo u WC-u srati, a ja nepodnosim velike pickice iz Dijaspore koji jedva pricaju nas jezik i samo znaju dizati tri prsta u vis i slusati Cecu, i odma su automatski to veliki Srbi :!:
A gramatika ti je za onu stvar a i prvi put cujem da je Radovan osobno ubijao neduzne civile :roll:
ja mrzim pickice koje vole zlocince.ja dizem 3 prsta kad ja hocu i kad se meni dize,ja slusam cecu kad se meni slusa.nemoram ja da idem u rat da budem veliki srbin i da budem stolz na moju zemlju. glup si..
mozda radovan nije ubio ljude ali je naredio drugima,to je isti k**** drugo pakovanje,serem mu se u usta ona smrdljiva.da bog da bogino taj radovan,takve ne trebaju da zive.
Haha kad sam ja reko da treba da ides u rat da budes veliki Srbin ? :roll:
A da "stolz" se na nasem kaze "ponosan " .... to ovako sa strane al ti kao Srbin iz Srce Srbije bi to moro bolje znati nego jedan pravoslavni Hrvat kao sto sam ja jel tako ?
Jos ti jednom kaze, mozes ti njega pljuvati koliko god hoces tvoje pravo, al vjeruj mi da si iz RS drukcije bi prico ... al to sad nije ni vazno ...
sta to ima sa tim sto ja neznam perfektno gramatiku.ja nisam nikad isu u srpsku skolu nit sam iso ovde u nemackoj u nasu skolu koju nude preko vikenda. sve sam sam naucii,gramatoki kao i cirilicu.
ti se sad dizes i mislis da si neki dzek sto znas bolje nasu gramatiku?? eee jadan si. ti govoris hrvatski jezik a ne srpski.pricas kao oni ma da ti tu nisi kriv nego ste se tako navikli po sto zivite sa njima 500 godina.
ps: Ja nevolim zlocince i tacka! dal je taj zlocinac srbin,musliman ili hrvat to nema veze..
Alal ti vera, ja pricam hrvatskim ?
Pokazi mi i jednu hrvatsku rijec ?
A da izvini moram u svaku rijecenicu staviti "bre" i pricati "ekavicu " eto to je to sto sam mislio ... upravu to ... al jebiga
Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Znas u cemu je problem Dejane, ne sto ti mrzis Radovana, to je tvoje stvar, nego nesto sam drugo kod tebe primetio ...
Prvo si Demokrata, sutra Komunjara a prekosutra si Cetnik i tako stalno mjenjas misljenje i strane dje god imas korist ...
I jos nesto, koliko sam puta vec vidio sta si piso nama iz Krajine a drugi dan si nas kao "stitio " ...
E vidis ja se na takve poserem ...
ne seri bre,ja sam uvek bio monarchista!!! Ich waqr nie für Kommunisten,was laberst du für ein Dreck!!! Ich wähle nur tadic weil es eben keihne bessere Alternative gibt zur Zeit und ein Königreich Serbien noch nicht in Sucht ist.
a za krajinu sam ja uvek bio,samo kad mi dodju neki kao ti da seru nesto i da podjebavaju da ja nisam srbin sto nevolim zlocinca onda jebiga brate...
Cuj il pricaj samo njemacki il samo srpski jedno i drugo zvuci strasno
Ako nisi jos shvatio ja sam se samo salio da nisi Srbin, nemoras sad sve za ozbiljno da uzmes, nisi cincija, ovu sliku sam ubacio da podgrejem malo situaciju ...
I nisam ja taj koju ce stvariti neslogu medju srbima, ima dosta takvih u nasim redovima al to da kazes da je on zlocinac bolje da zadrzis za sebe, jer gledaj znas zasto ti ovo kazem, kad si cuo da je jedan Hrvat reko da je Gotovina zlocinac ? Nikad ...
Kad si cuo od jednog Sipca da je Ceku zlocinac ? Nikad ...
I to ostalo vazi za Muslimane i druge nacije ...
Al neke stvar bolje zadrzati za sebe
Jer prosla su ta vrijemena " KO TEBE KAMENOM TI NJEGA HLEBOM " to vise nema nikakav znacaj
svima cu u lice da kazem da je radovan zlocinac i da treba odma da se uhapsi.bole me uvo sta ce ko da kaze bre...
nisi se ti salio,znam da ti volis njega i da takvo mislis kako stoji na slici..
sto se mene tice ja bi isto ove krajisnike i bosanske srbe poslo opet kuci odakle su dosli.steta sto hrvatska to nemoze ili nece da obezbedi.bilo bi bolje i za srbiju i za krajinu.
Dinarski-Vuk schrieb:Znaci po tvojoj logici Dejane moram jos dugo dugo uciti historiju i jezik znaci pravo srpski, ekavicom .... :roll:
LaLa schrieb:Sumadija novo srce?`Joj Dejane.... Tis bruka za ceu srbadiju
Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Znas u cemu je problem Dejane, ne sto ti mrzis Radovana, to je tvoje stvar, nego nesto sam drugo kod tebe primetio ...
Prvo si Demokrata, sutra Komunjara a prekosutra si Cetnik i tako stalno mjenjas misljenje i strane dje god imas korist ...
I jos nesto, koliko sam puta vec vidio sta si piso nama iz Krajine a drugi dan si nas kao "stitio " ...
E vidis ja se na takve poserem ...
ne seri bre,ja sam uvek bio monarchista!!! Ich waqr nie für Kommunisten,was laberst du für ein Dreck!!! Ich wähle nur tadic weil es eben keihne bessere Alternative gibt zur Zeit und ein Königreich Serbien noch nicht in Sucht ist.
a za krajinu sam ja uvek bio,samo kad mi dodju neki kao ti da seru nesto i da podjebavaju da ja nisam srbin sto nevolim zlocinca onda jebiga brate...
Cuj il pricaj samo njemacki il samo srpski jedno i drugo zvuci strasno
Ako nisi jos shvatio ja sam se samo salio da nisi Srbin, nemoras sad sve za ozbiljno da uzmes, nisi cincija, ovu sliku sam ubacio da podgrejem malo situaciju ...
I nisam ja taj koju ce stvariti neslogu medju srbima, ima dosta takvih u nasim redovima al to da kazes da je on zlocinac bolje da zadrzis za sebe, jer gledaj znas zasto ti ovo kazem, kad si cuo da je jedan Hrvat reko da je Gotovina zlocinac ? Nikad ...
Kad si cuo od jednog Sipca da je Ceku zlocinac ? Nikad ...
I to ostalo vazi za Muslimane i druge nacije ...
Al neke stvar bolje zadrzati za sebe
Jer prosla su ta vrijemena " KO TEBE KAMENOM TI NJEGA HLEBOM " to vise nema nikakav znacaj
svima cu u lice da kazem da je radovan zlocinac i da treba odma da se uhapsi.bole me uvo sta ce ko da kaze bre...
nisi se ti salio,znam da ti volis njega i da takvo mislis kako stoji na slici..
sto se mene tice ja bi isto ove krajisnike i bosanske srbe poslo opet kuci odakle su dosli.steta sto hrvatska to nemoze ili nece da obezbedi.bilo bi bolje i za srbiju i za krajinu.
Ja sam se salio da ti nisi Srbin al nisam se salio da je Raso heroj srpski i sta sad? Ocemo se prepucavati do zore?
Al nisi mi odgovrio pitanje, pokazi mi dje koristim ja jednu "hrvatsku rijec "?
pa cim neznas sta znaci sumadija za novu srbiju posle turaka onda bi ti stvarno reko da ucis..
Dinarski-Vuk schrieb:pa cim neznas sta znaci sumadija za novu srbiju posle turaka onda bi ti stvarno reko da ucis..
Pa izgleda moracu da ucim, jebiga nisam pravi Srbin kao ti, ja sam samo pravoslavni Hrvat koji misli da je neki Srbin ... :roll:
Sumadinac schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:pa cim neznas sta znaci sumadija za novu srbiju posle turaka onda bi ti stvarno reko da ucis..
Pa izgleda moracu da ucim, jebiga nisam pravi Srbin kao ti, ja sam samo pravoslavni Hrvat koji misli da je neki Srbin ... :roll:
to si ti reko
pa sta ti ja mogu kad neznas sta je srce nove srbije od 1804.. cudi me,krajisnici su zamal sve monarchisti i cetnici tako da mnogo vole taj nas sumadinski kraj sto ces kod nas da nadjes naj vise od tih ljudi.
ps: oni su isto radikalni srbi,to jedino nevolim,kvare nam srbiju.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen