Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

KARADZIC IST ANGEBLICH GEFASST!!

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am
Dinarski-Vuk schrieb:
Sumadinac schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Nisam ja nikad ni spomenuo to, da Sumadija nema nikakvog znacaja u srpskoj istoriji, bilo to u vezi Karadjordja, Obrenovica ili neceg drugog ...

Mislis da ja neznam da je prvi Univerzitet Srbije osnovan 1838 u Kragujevcu ? Prva Gimnazija ako se nevaram 1833 il 32 nisam bas sasvim siguran ... il prvo pozoriste ili vojnicka akademija ... znam ja to Dejan ne brini, zna pravoslavni Hrvat dosta toga ne brini :wink:

pa sta onda oces? oces da kazes da sumadija nije novo srce srbije nema veze dal geograficki ili historicki?

Ja kazem jedno ti tvrdis drugo Dejane ...

oces da odogovoris ti na pitanje ili neces?

Kosmet je dusa i srce Srbije, barem sam to mislio sve do veceras ...
8O
Jebiga ja mislio Sumadija samo sredina Srbije kad ono postade srce i dusa Srbije ...

Znam ja Dejane cjelu nasu istoriju nemoras mi sada predavati sta se pre i posle turaka desilo ... znam ja to ...

Samo sve do veceras nisam od i jednog Srbina cuo da je Sumadija srce i dusa Srbije
:wink:

Dinarski-Vuk schrieb:
Kosmet je dusa i srce Srbije, barem sam to mislio sve do veceras ...
8O
Jebiga ja mislio Sumadija samo sredina Srbije kad ono postade srce i dusa Srbije ...

Znam ja Dejane cjelu nasu istoriju nemoras mi sada predavati sta se pre i posle turaka desilo ... znam ja to ...

Samo sve do veceras nisam od i jednog Srbina cuo da je Sumadija srce i dusa Srbije
:wink:

ja sam cuo od dosta njih a kako vidis historicki je isto srce nove srbije. ;)

ps: sto je KOSMET za tebe srce? Raska-Oblast(Sandzak) je prva zemlja de smo se naselili pre 1500 godina pa smo se onda rasirili na KOSMET.

pss: sredina je srce ;) i tako pisu svude o kragujevcu. Kragujevac eine Stadt im herzen Serbiens... lautet es immer. ;)

Sumadinac schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
rasoooooooooooooooooab4.jpg

ja nisam radovan...

HVALA BOGU :!:

Vorsicht, gleich wirst du als Ustasa, Mudzahedin, Kommunist usw... abgestempelt....

Zurück
Oben