Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Knin - 05.08, grad koji jednom u godini ozivne

Mesic" Jeder der Unrecht getan hat soll dafür bezahlen! Egal ob er Kroate, Bosniake, Serbe oder sonst was ist!!" :app:

Quelle: NovaTV :iconbiggrin:

Vidis, Mesic laje svasta po potrebi, nekad je znao izjaviti da su 10.rujna 41' hrvati pobjedili, ali zna se i danas pojaviti u Jasenovcu, sa sasvim drukcijim porukama, pa sad neznam u sto da vjerujem, zar ne ?

Franjo war bei den Partisanen ???

Ono sto je dosada utvrdjeno, tj. sudeci po dostupnim podatcima, on je bio pripadnik nekog zagrebackog korpusa i navodno radio kao obavjestajn casnik. Ali treba biti oprezan sa podatcima, isto tako se govorilo da je Bobetko bio "cisti partizan" a kasnije se ispostavilo da je do 1942 bio kvislinski vojnik u Pavelicevom domobranstvu.

PS: Drzite se teme.
 
Tudjman war ein Faschist. Wer soll ihn verehren?
Er sagte selbst, der Krieg ist nicht abwendbar für Freiheit Kroatiens.
Er sagte, vertreibt alle Serben, damit wenn sie fliehen noch nichtmal ihre dreckigen Unterhosen mitnehmen können. Das gabs als Video.

YouTube - Tudjmanov rasisticki govor u Kninu

To je taj snimak, oko 6 minute prica o "prljavim gacama i devizama", neznam sta je tu sokantno, oni koji su pratili predizborne kampanje 90-tih Tudjmana i HDZ-a, znali su sta ce kasnije usljediti. Ni onaj famozni Z4 nebi spasio srbe, "Oluja" bi se samo odgodila, hrvati nikada nebi pristali da im na nekoliko kilometara recimo od Zadra i Gospica stoji rampa/granica sa srpskim vojnicima i cirilicnim natpisima, znaci Krajina se jedino vojnom pobjedom mogla obraniti, sve ostalo je pisanje uz vjetar.
Dakle, netreba se obracati koga oni slave, pa danas u Kninu imas naziv "trg Ante Starcevica", mislim da je komentar suvisan.
 
Zurück
Oben