Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Guten Rutsch, Sretna Nova, Καλή Χρονιά, Gëzuar Vitin e Ri, Mutlu Yıllar
    Wünscht das BalkanForum-Team

Knin

Metkovic schrieb:
gotovina-knin.jpg

http://www.metkovic.stammtisch1.net/audio/akcija_oluja.mp3

Noch Fragen ?

@Dejan

Über was wird dort gesprochen?

A ti " junace " nisi sigurno nikada bio u Kninu, jer vi samo pricate ovo ono a nikada tamo niste bili. A dobro ti znas istinu koje bio vecina 8)

Krajina-Force schrieb:
A ti " junace " nisi sigurno nikada bio u Kninu, jer vi samo pricate ovo ono a nikada tamo niste bili. A dobro ti znas istinu koje bio vecina 8)
Sto trebam biti tamo??
Ja snadem kako je sada! I sade je vako da je to jedan Hrvatski grad i to ce biti uvijek jedan hrvatsko grad!

Nemas ti pojma sinko, blage veze nemas. Citaj bolje malo istoriju a ne tu lupetati neke stvari o kojima neznas. Sta ti mislis da smo mi od jucer tu ? Al ja mogu razumjeti jer ovo je vruca tema, naravno ja cu reci ovo a ti ono. Svak ima svoje misljenje ti mislis kako si ti upravu a ja mislim ili bolje reci znam da sam ja upravu.

Krajina-Force schrieb:
Nemas ti pojma sinko, blage veze nemas. Citaj bolje malo istoriju a ne tu lupetati neke stvari o kojima neznas. Sta ti mislis da smo mi od jucer tu ? Al ja mogu razumjeti jer ovo je vruca tema, naravno ja cu reci ovo a ti ono. Svak ima svoje misljenje ti mislis kako si ti upravu a ja mislim ili bolje reci znam da sam ja upravu.
Misli sta volis ali nemoj reci da je to RSK.to nije vise RSK i nece nikad vise biti!

Zurück
Oben