Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Etrit Berisha wird morgen im Kasten gegen Leverkusen stehen :cool:

Cool

Finde es mal gut dass Berisha wieder im Tor steht. Hoffentlich überzeugt er.

- - - Aktualisiert - - -

Skenderbeu gegen Dinamo findet am Mittwoch statt für die die es interessiert. Endlich ist es so weit :)
Hoffen wir auf ein gutes Resultat.

Laut Daily Mail und Gazzeta dello Sport steht Cana vor einem Comeback in die PL. und zwar zu seinem Ex-Club Sunderland.

Federada daneze e futbollit ka paralajmëruar sot tifozët shqiptarë se nuk mund t’i pranojë në stadium më shumë se sa numri i lejuar për tifozët miq. Nëpërmjet një njoftimi për mediat, Federata iu bën thirrje të gjithë atyre tifozëve që kanë blerë bileta të mos i mbajnë por t’i kthejnë mbrapsht pasi nuk do të lejohen në stadium.
“Mijëra shqiptarë mund të kenë blerë bileta për seksionet cilat janë të rezervuara për tifozët danezë. Kjo është kundër rregullave. Kemi caktuar një seksion të veçantë për tifozët shqiptarë në më shumë vende se në ndeshjet e tjera. Natyrisht kjo është një gjë e mirë për atmosferën që do krijohet në stadium, por kurrsesi nuk mund të lejojmë të kalohet limiti. Ne paralajmërojnë tifozët shqiptarë që ne nuk do t’i pranojmë, nëse ata shfaqen me një biletë për pjesën e rezervuar nga tifozët daneze.
Sipas rregullave të UEFA-s, tifozët shqiptarë kanë të drejtë për 5% të numrit të përgjithshëm të biletave pra 1,850 bileta. Federata daneze ka vendosur që të ndajë 2.150 bileta për tifozët shqiptarë. Ky insitusion i bën thirrje tifozëve të kthejnë mbrapa biletat
Në hyrje të parkut disa nga rojet e sigurisë do të sigurojnë që asnjë tifozët shqiptarë mos futen në seksionin, e cila është e rezervuar për tifozët danezë. Kjo ndodh për arsye sigurie dhe për të shmangur trazirat”, thuhet në këtë komunikatë.

Nachteil für Skenderbeu ist dass Dinamo derzeit in einem guten Rhythmus ist da die kroatische Liga längst begonnen hat und sie zudem kein Spiel verloren haben. Auch wenn Ihre Auftritte international zuletzt wieder recht mühsam waren sind sie Favorit. In Albanien hat die Liga noch nicht wirklich begonnen. Hoffentlich wird das kein Nachteil, auch wenn Skenderbeu zuletzt recht gutüberzeugen konnte.

Es ist auf jeden Fall was drinnen, aber Dinamo ist Favorit.

Zurück
Oben