Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Die Italiener machen Druck aber mit Gjoka haben wir noch ein Ass im Ärmel auf der Bank! Schade dass unsere zwei besten Spieler Manaj(verletzt) und Zenuni(gelbgesperrt) nicht spielen, aber wenigstens wird Zenuni im nächsten Spiel dabei sein.

Forca Shqiperia!

Wäre cekici von dinamo zagreb spielberechtigt gewäsen?

[h=1]Elite Round U17: Shqipëria humb nga Çekia[/h]Posted date: March 31, 2014 | comment :
Asport – Tre ndeshje, tre humbje.

Kuqezinjtë e vegjël shkërrmoqen në Elite Round edhe pse e nisën fazën eliminatore të Çekisë me një paraqitje pozitive ndaj Italisë. Kombëtarja U-17 e drejtuar nga Xhemal Mustedanagiç nuk arriti t’i bënte ballë as Çekisë vendase, duke u mundur me rezultatin 2-0. Edhe pse ekipi i të rinjve nga Shqipëria tregoi një lojë të bukur në fushën e lojës, ishin çekët ata që përfituan nga faktori fushë, duke shënuar dy herë në pjesën e parë me kapitenin Cerny dhe mesfushorin Macek. Nga ana tjetër, Shqipëria rrezikoi disa herë me mesfushorin e ri Gjoshi, por vendasit u treguan të kujdesshëm duke shtrënguar fitoren me vlerën e tre pikëve.
Pas kësaj humbjeje që për më tepër erdhi ndaj një rivali direkt për vendin e fundit, Shqipëria mbyll klasifikimin e vendit të katërt me 0 pikë, ndërsa Çekia u ngjit në vendin e dytë me 6 pikë, ndërsa Anglia grumbulloi 9 pikë pas tre sukseseve. Vendi i tretë i klasifikimit shkon për Italinë që regjistron vetëm një fitore, pikërisht atë me Shqipërinë 2-1. Ndeshjet eliminatore të Grupit 4 u zhvilluan në stadiumin “Stonky” të qytetit çek Uherske Hradiste.

Januzaj's Kickschuhe in den belgischen Farben. Ob er sich entschieden hat?

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Zurück
Oben