S
Strassenapotheker
Guest
Lmfao, woher haben die diese Flagge
Lmfao, woher haben die diese Flagge
Shtypi i huaj: Shqipëria mund të kualifikohet bindshëm në Brazil 2014
Asnjëra prej këtyre 5 skuadrave nuk e di se cfarë do të thotë të marrësh pjesë në garën për Kupën e Botës, por të gjitha mund të konsiderojnë mundësinë reale për të qenë 1 nga 32 skuadrat qe do të kualifikohen për në Brazil 2013.
Po flasim për 5 skuadrat më të reja pretendente, që kanë pikët e duhura deri tani për të realizuar këtë ëndërr evropiane: Panamaja, Etiopia, Uzbekistani, Shqipëria dhe Islanda. Këto skuadra na kanë surprizuar me rezultatet e tyre gjatë këtij rrugëtimi, dhe mund të jenë të afta të bëjnë pjesë në këtë festë të madhe futbolli.
Në përgjithësi, futbolli nuk është sporti kryesor në këto vende: Në Islande mbretëron hendboll-i, Etiopia njihet për vrapuesit e distancave të gjata, Panamaja ka qenë gjithnjë tifoze e bejsboll-it, dhe Uzbekistani është një prej vendeve më të njohura në bote për ciklizmin. Mund të përmendim këtu edhe ciklistin e gjithënjohur Abdoujaparov.
Vetëm Shqipëria është aq e cmendur mbas futbollit sa pjesa tjetër e Evropës, edhe pse nuk ka patur kurrë shansin të kualifikohet ne kampionate të mëdha si Kupa e Botes. Shqipëria, Federata e Futbollit të së cilës është pezulluarr për 46 ditë në vitin 2008, ka fituar në Norvegji, dhe mund të kualifikohet direkt, duke qenë se është vetëm 2 pike larg Zvicrës që kryeson grupin E. Ky vend europiano-lindor, edhe pse është një nga vendet më të varfra të Kontinentin të Vjetër, ka shanse reale për t’u kualifikuar në kampionatin e Kupës se Botës, duke qene se është një skuadër e bindshme këtë vit në atë drejtim.
Me pikë të barabarta me Shqipërinë është Islanda, futbolli i së cilës në vitet e fundit ka qenë sa i brishte aq edhe shpërthyes. Ish-lojtari i Barcelonës, Gudjohnsen, është ende një lojtar aktiv i kësaj kombëtarëje, por nuk është më pjesë e formacionit të fillimit.
I wär debi, aber nur wennd mir e fläsche skenderbeg kille wöret...leute mal eine ernste frage.....
wer würde von euch im oktober aus der schweiz nach tirana mitkommen wenn man die norweger zu hause schlägt?????
dann gehts ja bekanntlich gegen die schweizer/albaner.......evtl.um den gruppensieg ;-)
- - - Aktualisiert - - -
hühnerhaut pur.....
I wär debi, aber nur wennd mir e fläsche skenderbeg kille wöret...
Da isch d richtigi antwort..wa heisst da 1.flasche !!!!!
bin mal am luege wiä mer a tickets anne chunt...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen