Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Leute das mit dem Freundschaftsspiel gegen die Türkei wir nichts, weil Slowenien gegen die am 31.05.13 Spielen schade eigentlich, wir bekommen bestimmt wieder welche nieten...

Das mit Kace ist ja kaum zu glauben und freut mich, Charlie hast du Lila persönlich gefragt oder was?

Leute das mit dem Freundschaftsspiel gegen die Türkei wir nichts, weil Slowenien gegen die am 31.05.13 Spielen schade eigentlich, wir bekommen bestimmt wieder welche nieten...

Das mit Kace ist ja kaum zu glauben und freut mich, Charlie hast du Lila persönlich gefragt oder was?

Nein, ein Kollege von mir hatte ihn gefragt, und er hatte geantwortet:
Andi Lila
Kam fol dhe do vi me ne

Aufjedenfall hört es sich gut an, aber ich bin mir erst sicher wenn die Liste draussen ist. ;)

Freut mich das Kace kommt und zugleich fuck of haters welche davor gesagt haben dass er ein Verräter und so einen Scheiss behauptet haben.

Kaçe zgjedh Shqipërinë, "tërbohen" grekët

30sbjgg.jpg

Kaçe zgjedh Shqipërinë, "tërbohen" grekët
Mediat greke i kanë bërë jehonë lajmit që mesfushori i talentuar i PAOK-ut, Ergys Kaçe, në vend të Kombëtares helene zgjodhi Shqipërinë. Gazetat dhe uebsajtet greke i janë referuar të përditshmes sportive në Shqipëri, "Panorama Sport". Kaçe konsiderohet si një mesfushor me të ardhme dhe si pasardhësi i denjë i ishkapitenit Altin Lala, kjo më së shumti nisur nga fiziku dhe roli në të cilin ai luan në fushën e lojës. Mesfushori pritet të jetë pjesë e Kombëtares kuqezi që në ndeshjen e 7 qershorit ndaj Norvegjisë.

Pak ditë më parë ai u pajis me pasaportë greke dhe kësisoj u mendua se do të zgjidhte të luante për helenët, nisur edhe nga fakti që trajneri portugez i Greqisë, Fernando Santos, ka qenë i interesuar për ta pasur në skuadër. Megjithatë, insistimi i trajnerit të Kombëtares, Gianni De Biasi, dhe menaxherit të kuqezinjve, Alban Bushi, bëri që Kaçe të zgjidhte përfundimisht Shqipërinë, si Kombëtaren ku do të militonte.

Lojtari ka lindur në Korçë dhe në moshën 3-vjeçare është larguar drejt Selanikut. Kaçe është rritur në akademinë e klubit të PAOK-ut dhe u afrua në ekipin e parë selanikas nga trajneri Jorgo Donis.

Në sezonin e fundit 20-vjeçari ka qenë titullar i padiskutueshëm në skuadrën bardhezi të Selanikut. Madje, ai shënoi edhe një supergol në fitoren 4-2 ndaj Panionios.

http://sport.albeu.com

Duka sagte dass sich Kace für Albanien entschieden hat, aber sich nicht 100% sicher ist ob er schon
gegen Norwegen dabei sein wird.

Zurück
Oben