Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Danke für das Video Cameria, wenn der nicht Raußgeschmissen wird, dann kann ich die Albaner aus Albanien auch nicht verstehen!

Cfar Chetnik jan kta Shkijet e nanes bre, edhe na Shqiptaret boll te dobt jena, ketyne nanen duhet mjau shkerdhyr..

Danke für das Video Cameria, wenn der nicht Raußgeschmissen wird, dann kann ich die Albaner aus Albanien auch nicht verstehen!

Cfar Chetnik jan kta Shkijet e nanes bre, edhe na Shqiptaret boll te dobt jena, ketyne nanen duhet mjau shkerdhyr..

ne kampionatin shqiptar lujn ma shum serb se shqiptar nga kosova. Federata duhet ma teper me punu bashk per mi zhvilluh lojtaret shqiptar ma teper.

ej bree nanen e FSHF's, kta nuk din qka jan Shkijet (njerz mat poshter nuk gjan kun) ishalla mushen mend keta shkerdhatat e shqipnis me shkijet...

Nuk po foli per tane, veq do Shqipnis jan teper te poshter ma shum i dojn shkijet si shqiptaret e kosoves!

Nje pyetje e kam nese portieri nuk ishte cakovic por per shembull ötztürk a e kishim bere skandal me duket se jo edhe pse turqit 500 vjet na kan shtypur e na kan vrare.

@quellbrunn_aldi edhe une nuk po foli per tane por ki kosovar se ma shum i dojn turqit se sa shqiptart e shqiperis.

Mos me kuptoni keq edhe une gjithashtu i urrej shkijet por nuk po shoh dallim ne mes vicit e turkut.

Zurück zum fußball hoffentlich spielt dieser tormann nie wieder für eine albanische mannschaft wenn ihm das land in dem er sein geld verdient nicht gefällt dann muss er wieder auswandern.

Qija mor nanen Turqve nuk i du hiq (faqezit si martohen me kusherina, pisa aziatik jan keta), veq armiq momentan nuk i kemi, keta pisat kujshit shkijet duhet mjau qi nanat...

Po ku e ke mir e ke, edhe na nga Kosova boll do te poshter jan do, do dyftyrsha si i ka marr malli me fol Serbisht.

Das hoffe ich auch, und das wäre ein klasse Schritt, wenn der von der FSHF ausgeschlossen wird.

De liste ist nun raus

Trajneri i Kombëtares shqiptare, Xhani De Biazi ka dalë sot në koferëncë për shtyp për të folur për ndeshjen me Armeninë që do të luhet në 29 mars dhe është e vlefshem për eleminatoret e europianit “Francë 2016”.
Tekniku Italian ka shpallur edhe listën e 23 futbollistët që ka grumbulluar për këtë përballje.
“Forca e Shqipërisë është grupi, prandaj të gjithë këta futbollistë ndodhen këtu. Kam ftuar ata lojtarë që po kalojnë një formë të mirë pasi i kam ndjekur me kujdes gjatë gjithë kësaj periudhe dhe mendoj se do të japin maksimumin edhe ndaj Armenisë.
Luajmë ndaj një kundërshtari aspak të lehtë dhe për ta kaluar me sukses duhet të mbështetemi te kualitetet tona si dhe të luajmë me zhuarësi. Për formacionin do të vendos gjatë javës pasi të shoh nga afër kondicionin e lojtarëve.”
Ja lista me 28 futbollistët:
Portierë
Etrit Berisha
Alban Hoxha
Orges Shehi

Mbrojtës
Elseid Hysaj
Lorik Cana

Mergim Mavraj
Ansi Agolli
Debatik Curri
Andi Lila
Arlind Ajeti
Naser Aliji

Mesfushorë
Taulant Xhaka
Amir Abrashi
Odise Roshi
Valdet Rama
Alban Meha
Ledian Memushaj
Ermir Lenjani
Migjen Basha
Ergys Kace
Ervin Bulku
Burim Kukeli
Herolind Shala

Sulmues
Bekim Balaj
Sokol Cikalleshi
Shkelzen Gashi
Armando Sadiku
Hamdi Salihi

Burimi: De Biazi shpall listën anti-Armeni, fton 28 lojtarë, rikthehen Meha, Sadiku, Basha e Gashi

Bulku, curri und salihi hätt mann ruhig nicht mehr einladen sollen..

glaube kaum dass sich an der aufstellung was ändern wird. Bin nur gespannt ob memushaj in der startaufstellung steht, da ja de biazi ziemlich viel von ihm hält.

Zurück
Oben