quellbrunn_aldi
Balkaner
Falschmeldung. Mavrajs Vater ist nicht tot.
-------
Eine andere Nachricht:
Shako: S'kam dyshim, do t'i marrim tri pikët e Serbisë
![]()
Komentatori më i madh shqiptar i të gjitha kohërave, Dritan Shakohoxha, ka deklaruar në emisionin Opinion për Blendi Fevziun se Shqipëria do të arrijë që t'i marrë tri pikët e ndeshjes së ndërprerë në Serbi, pasi beson se vendimi i Gjykatës për Arbitrim Sportiv (CAS) do të jetë në favor të shqiptarëve.
Çështja e incidenteve të terroriistëve serb në ndeshjen e zhvilluar në Beograd pas vendimti të padrejt të UEFA-s ka shkuar në instancën e fundit dhe më të lartë, që është CAS-i.
Dhe gjatë emisionit Opinion, Shakohoxha beson thellë se ky vendim do të jetë pro Shqipërisë, transmeton Telegrafi.
“Jam absolutisht i bindur. Jam 100 për qind i sigurt se tri pikët janë tonat. Shqipëria është në vendin e parë për mua me 10 pikë para të gjithëve. Po, po, do jemi në vendin e parë pas 17 prillit kur dhe merret vendimi”, theksoi Shako.
Më tutje ai shtoi se për të dy ndeshjet më të rëndësishme janë ato që kombëtarja i luan të fundit ndaj Serbisë dhe Armenisë, sepse këto dy ndeshje sipas Shakohoxhës duhet të fitohen, pavarësisht rezultateve në sfidat ndaj Danimarkës (mysafir) dhe Portugalisë (në shtëpi). /Telegrafi/
Shako: S'kam dyshim, do t'i marrim tri pikët e Serbisë
Hoffen wir, dass er Recht behält.
Na wenn Shako das sagt wird es ja stimmen, sorry aber er ist einfach ein kommentator mehr nicht!!
Ich würde nicht auf die Punkte setzten, ich bin sogar froh wenn die Serbien keine Punkte geben dieser Drecksladen von UEFA (Platinovic, Blatter)
Weiß einer wieso wir egentlich keine Freundschaftsspiele machen, ich kann denn FSHF in vielen sachen nicht verstehen!!