Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kroatien vs. Serbien WM 2014 Qualifikation

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 8317
  • Erstellt am Erstellt am
und die kommentare...da sieht man mal wieder wie im schnitt der durchschnittliche schweinchenhaxlkellerösi über "jugos" denkt.

Freu dich über den Sieg deiner Heimat :lol:

ciro-zajebat-ce-me-stimac-brazilu-ce-nadmasiti-moju-broncu-slika-897469

4e2ecd1937461.jpg

Domino Blue
Vor 1 Stunde

Alle diese Raufbolde aus Österreich ausweisen - sofort!

domino blue, vor 1 stunde

zitat von Domino Blue:

all diese raufbolden aus österreich ausweisen, sofort!!

Uh, diese deutsch-rechthaberisch-fordernden Ausrufezeichen am Ende...
Vor 1 Stunde

- - - Aktualisiert - - -

Freu dich über den Sieg deiner Heimat :lol:

ciro-zajebat-ce-me-stimac-brazilu-ce-nadmasiti-moju-broncu-slika-897469

meine beiden länder haben sogar gewonnen und monte auch na wie finde ich denn das? : - )

Iako, kad se sjetimo kako su Srbi sinoć izgledali u Maksimiru, moramo parafrazirati čuveni srpski film: "Siniša, Bog te video, što ti je ovo trebalo!". O nemoći Srba govori i ovaj podatak: u četiri od pet utakmica u kvalifikacijama nisu postigli pogodak!

:lol:

Strepili smo od famoznoga Surkisa, a Ukrajinac se ni jučer nije pojavio u Maksimiru. Iz Uefe u Maksimiru - nikoga!

- Surkis? Bio je zauzet. A to što nitko iz Uefe nije došao dobar je znak. Oni su neki dan na sastanak u MUP-u poslali jako izaslanstvo i nakon tog sastanka očito nisu smatrali shodnim da nas dodatno provjeravaju - kazao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

Noć preokreta za nogomet
Utakmicu je gledao u društvu predsjednika srbijanskog nogometnog saveza Tomislava Karadžića.

- Rekao mi je: "Organizacija utakmice bila je izvanredna, a mi ćemo vas u rujnu pokušati nadmašiti". Ovo je bila noć koja će preokrenuti hrvatski nogomet, jer ubuduće nas u Uefi neće dočekivati sa skepsom kada su ovakve utakmice u pitanju. Dokazali smo da smo dostojanstven narod i da smo dorasli organizirati i najzahtjevnije priredbe - dodao je Vrbanović.

Susreli smo i Tomislava Karadžića. Sipao je komplimente...
- U Zagrebu sam proveo dva dana i nosim sjajne dojmove. Čestitam Hrvatskom nogometnom savezu na svemu što je napravio, a vašoj reprezentaciji na pobjedi. Ona je potpuno zaslužena. Bio sam i 1999. godine u Zagrebu vođa srpske delegacije i razlika u odnosu na to vrijeme je ogromna - kazao je Karadžić.
Nije mu zasmetalo ni što se s tribina povremeno slijevalo "Ubij Srbina", što, naravno, nije uzrokovalo prekid utakmice kao što se najavljivalo. Osim tih sramotnih skandiranja, nepotrebno je bilo i paljenje baklji, što je većina navijača izviždala.

- Najviše me impresioniralo kad je 20.000 ljudi zviždalo i vikalo "glupane, glupane" onome tko je upalio baklju.
Moram reći i da su igrači svojim ponašanjem pridonijeli mirnom završetku utakmice. Tri boda približavaju nas SP-u, na koje ćemo ići ako budemo igrali bolje - kazao je pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Petar Skansi.

4e2ecd1937461.jpg

Domino Blue
Vor 1 Stunde

Alle diese Raufbolde aus Österreich ausweisen - sofort!

domino blue, vor 1 stunde

zitat von Domino Blue:

all diese raufbolden aus österreich ausweisen, sofort!!

Uh, diese deutsch-rechthaberisch-fordernden Ausrufezeichen am Ende...
Vor 1 Stunde

- - - Aktualisiert - - -

meine beiden länder haben sogar gewonnen und monte auch na wie finde ich denn das? : - )

ach, die find ich gar nicht so schlimm, das geht viel ärger.

ali barem sad svi znaju gde je Linz :lol:

jbte, gde ja zivim...:facepalm:

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Ne treba mi Brazil...ča ča ča

Pozdrav iz Jugoslavije...
eee mislio sam na...Srbiju!

:D

Manche tun ja so als ob sie persönlich aufm Spielfeld gestanden haben ...
Ist nur ein Fussballspiel leute.
Nicht mehr und nicht weniger.

Glückwunsch an die kroatischen Fans hier im Forum und an die kroatische Nationalmannschaft. Tja, schade, werde wohl nicht in den Genuss kommen, Serbien an der Copacabana zu bestaunen.

Necu previse duziti: sinocni poraz je jedinstvena prilika da se dese neke promjene u nasem fudbalu. Prije svega na celu FSS-a, a tek onda na mjestu selektora. Samo nisam siguran da za to imamo snage i znanja kao drustvo.

Dieser Sieg ist was ganz besonderes und das spürt man.Die Jungs haben gekämpft ohne Ende und das war das wichtigste.Und was für Spieler bei uns nachkommen. Kovacic war ne wucht.Und einige andere Talente sind ja auch auf dem Sprung.Die Zukunft des kroatischen Fußballs sieht auch sehr gut aus.

Bin froh das das Spiel so ruhig verlaufen ist und keine übertriebene Härte rein kam.Schön auch das größtenteils alles gesittet zu ging.

Jetzt geht es darum den Gruppensieg zu holen was das Ziel sein muss.

Es wäre schon geil wenn sich Bosnien und Kroatien gemeinsam qualifizieren würden.Das gäbe sicher schöne Fan Feiern in Brasilien :D

Zurück
Oben